Serkan sonuçtan çok memnun

Hoover Çamaşır Makinesi: Kalitesiz Parça Ve Yetersiz Servis

Hoover Çamaşır Makinesi: Kalitesiz Parça Ve Yetersiz Servis
12 Kasım 2024 16:14
Serkan'ın Teşekkür Mesajı
“Gereken müdahale yapıldı ve sorun çözüldü umarım aynı parça ile alakalı bir sorun yaşamayız sonrasında. Şikayetim sonrasındaki çözümünüz için teşekkür ederim.”

02/04/2023 tarihinde Media Markt'tan aldığım Hoover marka 14 kg'lik çamaşır makinesinin tambur tokacı dedikleri kazanın içindeki plastik kırıldı, makine ses yapmaya başladı. Servisi aradım, garanti kapsamı dışı dendi. Kırılan parçayı elime aldığımda ne kadar kalitesiz bir malzemeden yapıldığı aşikar. Servis ve tek parça için 1000₺ utanmadan para istediler.

15 sene boyunca kullandığımız eski makinemizden (Bosch) böyle bir sorun yaşamadık. Makineyi satarken ballandıra ballandıra sattılar fakat kalitesiz yaptıkları plastik tambur tokacını değiştirmekten uzaklar. Bu bir üretim hatasıdır bence. Normalde şikayeti alıp özür dileyip parça değişimini bedelsiz yapmaları lazım.

Hoover yetkilileri konu ile alakalı bana dönüş yapacaklarmış, bekliyorum. Bu konunun peşini bırakmayacağım, Tüketici Mahkemesi'ne taşıyacağım. Denk geldiğim tanıtım standartlarınızda bu durumu anlatacağım.

12 Kasım 2024 16:53 (Şikayetten 38 dakika sonra)
13 Kasım 2024 10:09

Hoover Müdürlükten bir bayan aradı ve servis yönlendirmesi yapılacağını ve aranacağımızı belirtti henüz hiçbir servis arayıp randevu oluşturmadı bekliyorum.

13 Kasım 2024 15:07

Bugün servis tarafından arandım ve bu akşam için randevu verdiler bakalım sorun çözülecek mi?

13 Kasım 2024 18:59

Merter sonuçtan hiç memnun değil

Merter
29 Aralık 2023 12:23
Hoover Makinem Yine Garanti Dışı Kaldı!
Yağız sonuçtan hiç memnun değil

Yağız
07 Mart 2024 14:11
Hoover Servis Hizmetinin Zayıflığı
Nimet sonuçtan hiç memnun değil

Hoover Kurutmalı Çamaşır Makinesi Tokaç Değişim Ücret Talebi

Nimet