Hülya sonuçtan hiç memnun değil

22 Ağustos 2024 16:50

Hoover marka çamaşır makinesini 06.11.2022 tarihinde Migros ' dan aldık,14.11.2022 tarihinde kurulumu yapıldı. 11.08.2024 tarihinde makine sıkmaya geçtiğinde kazanı düştü bende müşteri hiz. Aradım 12.08.2024 tarihinde teknik servis geldi annem, babam teslim etti 70 yaşındalar ve annemin belinde 12 platin var trafik kazası sonucu ölümden döndü. Gelelim konuya gelen teknik servis mak. Aldığıda ve teslim ettiğinde evrak bırakmamış ve ailemin İmzasında almamış bu çamaşır mak. 15.08.2024 perşembe günü tamir ettik diye getirdiler, annem 17.08.2024 cumartesi sabah makineyi çalıştırmış siyah duman çıkmış elektrik kaçırmış annem havlu ile fişi çekmiş komşular yardımcı olmuş beni aradığında korkudan konuşamıyordu. Bende Hoover müşteri hizmetlerini aradım durumu anlattım bu yapılan bir mak. Almalarını söyledim onlar yine aynı servisi göndermişler ve yine evrak vs. Bırakmamışlar beni servis 21.08.2024 tarihinde aradı mak. Getireceğini söyledi bende durumu anlattım bana biz form bıraktık dedi mak. Elektrik kaçırmıyordu dedi bende beni Hoover yetkili kişiler arasın siz işinizi düzgün yapmıyor ve yalan söylüyorsunuz dedim form bıraktılarsa teslim aldıklarında ve teslim ettiklerinde ailemin İmzasında almış olmaları gerekir versinler evrak o zaman. Özetle ben artık mak. Değilim mak. Yerine gelir fakat annem yerine gelmez bani başın sağ olsun demek için aramasınlar benim ailemin başına gelen başkasının başına gelmesin Allah rızası için bu konuda sizler yardımcı olun bunlara halkın yalnız olmadığının hesabını sorun. Ben çalışıyorum ailemi daha iyi şartlarda imkan sunmak için gözümden sakındığım anneme, babama veya diğer anne babalara zarar vermesin bunların yaptığı büyük bir hata kabul edileme

22 Ağustos 2024 18:00 (Şikayetten 1 saat sonra)
04 Eylül 2024 08:50

Ben şikayetimi yazdım beni aradınız evet ama sonuç yok buraya otomatik mesaj ile cevap vermeyin. Ben size sıkıntımı anlattım siz servise hesap sorup istemiş olduğum formu bana veremediniz. Siz beni aramayın Makineme yapılan işlemlerin belgesini ve onların aileme imza attığını ida ettiği belgeyi bana gönderin. Bu konuyu burada bitirmeyeceğim tüm resmi kurumlara şikayetimi yaptım. Bu vatandaşlık görevi insanlar zor şartlarda çalışıyor alın teri ile kazanılan para sizlerin hatasının bedelini maddi, manevi vatandaş ödeyemez.

Hoover 10 Gündür Servis Bekliyorum (Çamaşırlar Makinede)

Melek
08 Temmuz 2024 14:45
Hoover 10 Gündür Servis Bekliyorum (Çamaşırlar Makinede)
Gözde sonuçtan hiç memnun değil

Gözde
15 Şubat 2024 18:30
Kartı Arızalı Hoover Çamaşır Makinesi Gönderildi
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Hoover Çamaşır Makinesi Ve Teknik Servis Sorunları

Serkan