Rabia
21 Şubat 2024 18:53

Hepsiburada'dan aldığımız Hoover marka 14 kg çamaşır makinesinin kurulumu için gelen servis, ürünü açtığında ön kapağın göçük olduğunu fark etti. Kurulum ekibi, bu göçüğü düzelterek kurulumu yaptı ve kapak için değişim talebinde bulunabileceğimizi söyledi. Sıfır alınan üründe parça değişimi istemediğimiz için iade talebinde bulunduk. Ancak kurulum yapıldığı için makineyi kullanabileceğimiz belirtildi. İlk yıkamada makineden garip sesler gelince servis çağırdık. Kurulumu yapan ekip, çağrımıza yanıt verdiğinde incelemesini yaptı ve kurulum sırasında servis elemanının makinenin içinde kazanın vidalarından birini unuttuğunu ve sıkma esnasında vidanın bir yere sıkışmış olabileceğini belirtti. Ayrıca kapaktan su aktığını gözlemlediğimiz makinenin iadesi için yeniden talepte bulunduk ancak servis ekibi yaptığı hatayı göz ardı ederek sadece su akıtma şikayetiyle işlem yaptı. Makinenin içinden çıkarılan vida görseli elimizde mevcut. Makineyi kullanmaya devam ediyoruz ancak ara sıra su sızdırmaya devam ediyor ve servis bu durum için video kaydı istedi. Yıkama esnasında su sızıntısını engellemek için nöbet tutuyoruz. Bir aylık makine, bir damla bile su sızdırmamalı iken belki de içinde unutulan vidanın yarattığı hasar yüzünden su sızdırıyor. İade talebimiz reddedildi. Sıfır alınan makine ilk yıkamada arıza verdi ve ne kadar daha sorun çıkaracağı belirsiz. Hepsiburada üzerinden iade talebinde bulunamıyoruz çünkü servis ekibi bizim adımıza 05.02.2024 tarihinde talepte bulunmuş. Ancak yanlış beyanla yapılan talep, bu konuda mağduriyetimizi artırmıştır.

22 Şubat 2024 09:01 (Şikayetten 14 saat sonra)

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Candy Hoover Sattığı Ürüne Sahip Çıkmıyor

Dilara
27 Ocak 2025 04:24

12 Şubat 2025 17:11
Hoover Çamaşır Makinesi İade Sorunu Ve Sıkma Problemi
Funda sonuçtan hiç memnun değil

Funda
23 Eylül 2024 21:39