Emre sonuçtan hiç memnun değil

Homend Çaycı Sorunu

25 Ekim 2023 09:54

Yıl başında aldığımız Karaca Homend çaycıyı Haziran ayının sonunda kullanmaya başladık. Kutuyu açar açmaz ilk olarak otomatik kaynayınca atma mekanizması bozuk çıktı. Servise gönderdik tamirini yapıp geri gönderdiler. Bir hafta sonra yanık kokusu gelmeye başladı. Tekrar gönderdik. Kablo yanmış, Tamirini yapıp geri gönderdiler. 3.sefer yine aynı sorunla geri gönderdik servise. Bu sefer değişim yapıldı. Değişimden birkaç ay sonra tekrar kullandıkça içinde yanıklar olmaya başladı. Yeni cihazı tekrar servise gönderdik. Tekrar değişim verildi. Buraya kadar bir sorun yok. Sağ olsunlar buraya kadar her türlü sorunu çözdüler, çözmeye çalıştılar. Bugün değişimi olan yeni ürünümüz geldi ama kutuyu açtığımızda ufak bir şok daha geçirdik. Alt tabaka ve çaycı sabit durmuyor, etrafında pas izleri, plastik tutamaçlarında vuruk vs. izler ile karşılaştık. Artık Homend markasının bu modelinde mi genel olarak bir sorun var yoksa Karaca servislerinde mi bir sorun var çözemiyorum. Bana yeni diye gönderilen ürünün kullanılmamış sıfır olduğunu düşünmüyorum. Tarafıma gönderilen bu ürün konusunda firmanın gerekli aksiyonu alıp dönüş yapılmasını rica ediyorum.

Emre
03 Kasım 2023 17:11

Dönüş dahi yapılmadı. En son tekrar ben arayıp ulaştım. Tekrar servise gönderin dediler.

Süleyman

Müşterinin ruh sağlığıyla oynuyorlar resmen, ürünüm bir buçuk aydır serviste, nasıl bir sorumsuzluktur anlamak mümün değil. Bir daha ben de asla yeni bir ürün almam bu markadan.

Süleyman

Servis desteği sıfır ve müşteri hizmetlerinin müşteriye olan ilgisizlikleri, önem vermeyişleri hat safhada. Bir buçuk aydır ürünümden haber alamıyorum. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum. Nasıl bir firma ki Homend, Şikayet Var gibi bir platformda çay makineleriyle ilgili onlarca şikayet var ve bir yönetici de çıkıp demiyor ki arkadaşlar bu insanları neden mağdur ediyoruz? Demiyor. Çalışan personel hatalı olabilir, işine sahip çıkmıyor da olabilir ancak yöneticiler nerede? Gerçekten yazıklar olsun!

Emre

Kesinlikle. 10 kere servise gidip geldi. Bu son paylaşımdan sonra da servise gönderildi yine defolu geldi ürün. En sonunda Karaca da çalışan bir arkadaş sağ olsun beni görmekten sıkılıp mı acıyıp mı bilemem bana orada bulunan sıfır ürünle değişim yaptı inisiyatif kullanarak. Bir daha yanından bile geçer miyim? Asla.

Esra sonuçtan hiç memnun değil

19 Şubat 2024 13:35
Homend Marka Çaycıda Oluşan Yanık
Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Muhammet
28 Haziran 2024 17:42