Ersin sonuçtan hiç memnun değil

HGS Bakiyemden Düşmeyip 10 Kat Ceza Ödeme

17 Temmuz 2024 23:48

16.04.2024 tarihinde aracımı satmış bulunmaktayım.
22.04.2024 tarihinde Bursa/DEMİRTAŞ PTT'ye giderek eski HGS etiketimi verip yeni HGS etiketi almak için teslim ettim. İşlemler sırasında memura ''Eski etiketimde herhangi bir borç var mı? '' diye sorduğumda '' Herhangi bir borcunuz yoktur, mevcut bakiyeniz yeni hesabınıza aktarılacaktır'' dendi.
Bugün 17.07.2024 tarihinde eski aracımı sattığım kişi beni arayarak, HGS borcunuz olduğunu söyledi.
Ve bana bunun ile ilgili herhangi bir bilgi verilmedi!
Bu tarz konular için zaten titiz bir insanım hatta aracımı satacak olduğum günün sabahında ne olur ne olmaz diye +bakiye bile yüklememe rağmen bu ceza nasıl olur da gelir beni bilgilendirin. Borcumun olmamasını öğrenebilmem için daha neler yapmalıyım? İnsanları neden bu kadar yoruyorsunuz? HGS mobil uygulamasından kontrol ettim, PTT memurundan sistemden kontrol ettirdim borç bulunmaması için daha neler yapalım?
375 TL lik borç şu an 4098 TL görünüyor. Etiketimin içerisinde zaten bakiye mevcuttu bunun ile ilgili bana en kısa sürede dönüş yapınız!
Gerekirse avukat, savcılık vs. Uğraşacağım!

profile profile
18 Temmuz 2024 09:48

Araç plakası 16 aı**56

18 Temmuz 2024 15:35

Müşteri hizmetlerini arayıp durumu aktardığımda şu an ödeme yapmayınız bilgisi verilmiştir. Lütfen en kısa sürede geri dönüş yapmanızı rica ederim.

21 Temmuz 2024 13:43

Bana ne zaman geri dönüş yapacaksınız? Şu faizi silin bakiyemden düşmeyen ana geçiş ücretini ödeyeyim bir an önce!

HGS Borcu Sistemlerde Görünmüyor, Mağduriyet Yaşıyorum

25 Ekim 2025 15:29
Özgür sonuçtan hiç memnun değil

HGS Ve PTT Arasında Yaşanan Bilgilendirme Sorunu

Özgür
28 Temmuz 2024 14:31
HGS Ve PTT Arasında Yaşanan Bilgilendirme Sorunu

Fatih
17 Temmuz 2023 11:50
HGS Yükleme Problemi
Aytekin sonuçtan hiç memnun değil

PTT HGS Kart İptal Sorunu

Aytekin