Haksız Alınan HGS Ödemesi

01 Temmuz 2024 18:35

30.6.2024 tarih 21.52 de Gebze Orhangazi İzmir otoyolunda 460₺ geçiş ücreti yine 30.6.2024 tarih 22.52 de Gebze Orhangazi İzmir otoyolunda 524₺ geçiş ücreti HGS den otomatik olarak ödenmiş. Fakat ben hiç otobandan geçmedim. 34 plakalı aracım kapımın önünde kullanmadığım için lastikler bile inik vaziyette. Bu nasıl bir iştir anlamış değilim. Mağduriyetimin giderilmesini ve tarafıma toplam 984₺nin iade edilmesini rica ediyorum. Telefon görüşmesinde 7-15 gün içinde geri dönüş yapılacağını söylediler. Dönüş olup olmayacağından da şüpheliyim. Bakalım nasıl bir dönüş olacak göreceğiz. Telefon ediyorsun telesekreter de ses sorunu yok. Beklerken sorun yok. Yarım saat sonra bir çalışan ile görüşürken ses anlaşılmıyor cızırtılı bir ses kulakları tırmalıyor karşı tarafı duyamıyorsun

07 Temmuz 2024 12:33

2 Temmuz 2024 şikayet dilekçeme ilaveten 5 Temmuz 2024 tarihinde Vakıflar Bankası'na Bursa Gemlik şubesine giderek adıma kayıtlı HGS cihaz Dökümü aldım 2 Mart 2022 tarihinde müracaat edip almışım 2002 yılına ait otoyol geçişleri şahsıma aittir Bu döneme itirazım yok 2023 yılında otoyol geçişlerimi olmadığından 2023 yılına ait HGS Dökümü bulunmamaktadır 2004 yılında ise ikiz plaka veya yanlış plaka okunmasından dolayı HGS'den 1.487 lira 50 kuruş yüklenmiş ve ödeme yapılmış olduğunu gördüm Vakıflar Bankası'ndan almış olduğum HGS dökümünde giriş ve çıkışlar saatler görünmektedir Vakıflar şubesi Genel Müdürlüğünden HGS dökümünü alabilir bakabilirsiniz HGS listesindeki giriş ve çıkışlar Yani bu güzergahları hiç bilmem ve oralarda da işim yoktur Ben emekli memurum. İş insanı değilim. Bu geçişler Şahsıma ait değildir. Bursa Gemlik ilçesinde Birevim var. İstanbul'da ikamet ediyorum. Fakat bir yere gittiğimde. Marmaray'ı Metroyu. İETT'yi. Minibüs veya vapuru tercih ederim. İstanbul trafiği malum. Zaten 9 yıldır Gemlik Maltepe güzergahından başka bir yere gitmedim. Adresim. Gemlik ilçesi Küçükkumla Mahallesi. Cankurtaran Caddesi. Arı 1 Sitesi. F Blok. No 28'de 3. İstanbul Maltepe ilçesinden. Pendik ilçesinde Kalkan. Feribot ile. Yalova'ya geçer. Oradan Orhangazi üzerinden. Gemlik adresime gelirim. Kullandığım güzergahta da otoyol gişeleri bulunmamaktadır. Bu konuyu çözmenizi. Mağduriyetimin giderilmesini rica ediyorum. Daha çok zarar ziyana uğramak istemiyorum. Bu tarihten itibaren ceza veya kazadan sorumlu değilim.

07 Temmuz 2024 12:38

2002 yazılmış Aslında 2022 olması gerekiyordu Bir de 2004 yazılmış Aslında 2024 olması gerekiyordu

Talha sonuçtan hiç memnun değil

HGS FSM Köprüsü'nden Haksız Geçiş Cezası Ve Muhatap Bulamama Sorunu

Talha
23 Ekim 2025 21:33

Nuran
08 Ekim 2024 19:40
HGS Sistemi Hatası ve Yanlış Ceza Talebi
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Furkan
07 Kasım 2023 13:20