Hepsijet Söke Dağıtım Merkezi İşini Yapmıyor

Sabah 10'da dağıtıma çıktı görünüyor ama ne hikmetse akşama kadar bir türlü ulaşamıyor. Ertesi gün sabah tekrar dağıtıma çıktı görünüyor, halbuki dün sabah dağıtıma çıkmıştı. Hem kargoyu dağıtmıyorlar hem de tarih değişikliği yapıyorlar. Çözüm merkezini aradığımda kuryeye ulaşamadıklarını söylüyorlar. Sıfır çözüm.

14 Ocak 2024 10:25 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Merhaba, Talebinizi aldık, yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle üzgünüz. Yaşanan durumu memnuniyete dönüştürmek için ilettiğiniz konuyu hemen incelemeye başlıyoruz, en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, HepsiJET.

Hepsijet Dağıtımdaki Ürünü İki Gündür Getirmiyorlar

"Az evvel teslim aldım sizin ilginiz ve kargoyu getiren kişinin de cabası için çok teşekkür ederim. Sorunum çözüldü."

Hepsijet Umursamıyor Teslim Olsun Kargom

Uzun süredir kargonun gelmesini bekliyorum. Ayın 7'sinden itibaren hiçbir hareket olmadı. Ayın 10'unda, yani bugün, dağı...

Hepsijet Umursamıyor Teslim Olsun Kargom

hepsiJET Dağıtıma Çıkmayan Kargo

"Sorunum çözüldü, benimle irtibata geçip ilgilenen müşteri hizmetlerine teşekkür ederim."

Teslim Edilmeyen Kargo Ve Çözüm Üretemeyen Müşteri Hizmetleri

"Ben özellikle müşteri hizmetlerinden arayan arkadaşa teşekkür etmek istiyorum, kendisi çok ilgiliydi. Öte yandan umarım firma ileride bu tip platformlara başvurmadan da sorunları çözebilmemiz için gerekli adımları atar."

"Teşekkürler sorun giderildi"

Hepsijet Paketimi Teslim Edemiyor

Hepsijet Aradı Geldim Diyor, Kamera Gözükmüyor!

Hepsijet AradıGeldim Diyor, Kamera Gözükmüyor!

Eyüp
Hepsijet Ürünü Kapıda Bırakıp Gitti