Hepsijet Kargo Takibi Yapamıyorum

Hepsijet Kargo Takibi Yapamıyorum
18 Temmuz 2024 23:053.256

Yanlış takip kodu gönderilmiş, gönderi takibi yapamıyorum. Gönderi numaranızı eksik veya hatalı girdiniz deyip takip yapamıyorum. Müşteri hizmetlerini aradığımda henüz elimize ulaşmadı diyorlar. 3 gündür bu sorunla karşılaşıyorum. İlgilenirseniz sevinirim.

18 Temmuz 2024 23:10 (Şikayetten 5 dakika sonra)

Merhaba, Talebinizi aldık, yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle üzgünüz. Yaşanan durumu memnuniyete dönüştürmek için ilettiğiniz konuyu hemen incelemeye başlıyoruz, en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, HepsiJET.

19 Temmuz 2024 09:24

Merhaba Serpil S. , Çözüm süreci ile ilgili bilgi paylaşmak için sizi aradık ancak ulaşamadık. Bu mesajı yanıtlamanız durumunda sizinle iletişime geçeceğiz. Saygılarımızla, HepsiJET

3 Nisan 2025 15:32

Lensoptik'ten yapmış olduğum alışveriş kargoya verildi gözüküyor fakat takip sitesini açtığımda her seferinde kargo numarasının eksik ya da hatalı olabileceğiyle alakalı ibareyle karşılaşıyorum. Bir çözüm beklemekteyim.

hepsiJET Gönderi Takip Edemiyorum

9 Eylül 2024 19:163.395

"Müşteri temsilcisi gayet ilgili ve kibardı teşekkür ediyorum"

Hepsijet Hatalı Kargo Kodu

22 Temmuz 2024 18:423.118

"Hemen çözdüğünüz için teşekkür ederim"

Hepsijet Hatalı Kargo Kodu

Hepsijet Gönderi Takip Sorunu

9 Mayıs 2024 10:154.582

Gönderi takibi yapamıyorum. Verdiğiniz numara sistemde eksik görünüyor diyor. Sipariş ettiğim ürünlerin sizin yanlış ver...

Hepsijet Gönderi Takip Sorunu

Hepsijet Kodu Kabul Etmedi!

Hepsijet KoduKabul Etmedi!

Nazlı
Hepsijet Teslimatsız Firma - Teslim Edemeyen Firma!

HepsijetTeslimatsız Firma - Teslim Edemeyen Firma!

Barış
Hepsijet Kargo Takip Numarası Sorunu!

Hepsijet KargoTakip Numarası Sorunu!

Yusuf
Hepsijet Umursamazlığı!