Rümeysa sonuçtan hiç memnun değil

28 Aralık 2023 12:05

3 günde teslim edilmesi gereken karga 3 gündür hareket bile etmedi böyle şey mi olur ya?! Arıyorum bir sonuç yok. "Yok depoda kalmıştır bazen böyle aksaklıklar olabilir" falan diyorsunuz. Neyden kaynaklı olduğunu bilemiyorum, diyorsunuz. Ben kargomun nerede olduğunu merak ediyorum artık ve acil ulaşmasını istiyorum! Tahmini teslim tarihi 26 Aralık gözükmesine rağmen hala bir sonuç yok.

30 Aralık 2023 09:14

Hepsijet kargo gerçekten sorumsuz bir şirket! İki kere aradım, ilgileneceğiz demenize rağmen gram bir etkileşimde bulunmuyorsunuz, bu nasıl bir rezalet ya! Bu platformda şikayetimi belirtiyorum ilgileneceğiz diyorsunuz yine bir etkileşimde bulunmuyorsunuz! 25 aralıktan beri kargomda hareket yok, bugün 30 Aralık. Teslim edilmesi gereken gün 26 Aralık! 28 aralıkta aradığım yetkili “sorunu bilemiyorum muhtemelen İstanbul Avrupa TM merkezinde depoda kalmıştır” dedi. 29 aralıkta aradığım yetkili ise “ben Bursa TM merkezinde görüyorum 26 aralıkta işlem yapılmış” dedi. Madem Bursa da neden benim sistemime yansımıyor bu, ben neden göremiyorum?! Ve madem 26 aralıkta kargom bursadaydı neden 28 aralıkta aradığım yetkili bana bunu söyleme gereği duymadı! İlgisizliğinizden bıktım artık! Bir çözüm bekliyorum Hepsijet!

28 Aralık 2023 12:10 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Merhaba, Talebinizi aldık, yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle üzgünüz. Yaşanan durumu memnuniyete dönüştürmek için ilettiğiniz konuyu hemen incelemeye başlıyoruz, en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, HepsiJET.

28 Aralık 2023 12:13

Teşekkürler, bekliyorum.

29 Aralık 2023 08:37

Merhaba, dönüş yapacağınızı söylediniz ama hala bir sonuç yok, kargoda herhangi bir hareketlenme yok!. Ne zaman elime ulaşır bu kargo acaba?

29 Aralık 2023 11:46

Hepsijet kargom belirtilen tarihler arasında gelmedi aradım sorunun ne olduğunu bilemiyorum deyip geçiştirildim, buradan sorunumu bildirince hemen ilgileniyoruz dediler ama hala bir sonuç yok. Kargo sürecinde 26 aralıkta teslim edilmesi beklenen kargom 29 Aralık olmasına rağmen gelmedi, gelmemesini geçtim 4 gündür hareket bile etmedi! Bu nasıl bir sorumsuzluk ya. İlgilenmekten kastınız bu mu sizin?! Ben ciddi bir çözüm bekliyorum artık!

Osman sonuçtan çok memnun

04 Aralık 2024 19:59
"Benimle arayıp ilgilenen Zehra hanıma çok teşekkür ederim problem çözüldü"
Hepsijet Siparişim Nerede? Teslimat Kabusu Devam Ediyor
Hepsijet Siparişim Nerede? Teslimat Kabusu Devam Ediyor