Sercan sonuçtan hiç memnun değil

Havit Yedek Parça Temin Edilemiyor

Sercan
07 Kasım 2024 16:00

Havit m9030 akıllı saat aldım. Taşınma esnasında şarj kablosunu kaybettik ve piyasada hiçbir yerde bulamadım. Firmayı arayıp talepte bulununca operatör arkadaş ısrarla 'eski model elimizde yok, stoğa girerse öyle alabilirsiniz.' deyip geçiştirmeye çalıştı. Ben de yasal sorumlulukları gereği yedek parça bulundurmak zorunda olduklarını ve ücretini ödeyip temin etmek istediğimi söylesem de bir türlü derdimi anlatamadım. Ürünün şarj kablosu olmadığı için şu an ürünümü kullanamıyorum. Firmadan bilgi vermelerini istedim, geri dönen de olmadı. Hiçbir şekilde sattıkları ürünün arkasında durmuyorlar.

Ercüment sonuçtan hiç memnun değil

Techaway Adlı Satıcıdan Gönderilen Havit M9037 Akıllı Saat Sorunu

Ercüment
07 Mart 2024 21:38

İmiki Yetkili Servis Akıllı Saat Şarj Kablomu Geri Göndermedi

İlgiz
28 Ağustos 2024 17:55
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Havit 9030 Pro Akıllı Saat Sürekli Arızalanıyor Servis Ve İade Taleplerim Karşılanmıyor

Fatih
23 Temmuz 2025 09:55
havit-9030-pro-akilli-saat-surekli-arizalaniyor-servis-ve-iade-taleplerim-karsilanmiyor-5.jpg
havit-9030-pro-akilli-saat-surekli-arizalaniyor-servis-ve-iade-taleplerim-karsilanmiyor-4.jpg
havit-9030-pro-akilli-saat-surekli-arizalaniyor-servis-ve-iade-taleplerim-karsilanmiyor-2.jpg

Havit M9030 Pro Akıllı Saatin Pil Ömrü Hızla Azaldı Çözüm Bekliyorum

İzzet