Ercüment sonuçtan hiç memnun değil

Techaway Adlı Satıcıdan Gönderilen Havit M9037 Akıllı Saat Sorunu

Ercüment
07 Mart 2024 21:38

Hepsiburada'da dan aldığım. Techaway adlı satıcıdan gönderilen Havit M9037 akıllı saatinin genel olarak şarj almama Kapanıp Açılmama sorunu. Saat elime ulaştıktan 3 Hafta sonra Şarj almamaya başladı. Komple kapandı. Bir daha açılmadı. Ben de Techaway adlı satıcıyı arayarak saati yeni aldığımı sorunumu söyleyip garantisi devam ediyor dedim ne yapmam gerektiğini sordum. Bize servise göndereceksiniz dedi fakat kargo parasını benim ödemem gerektiğini söyledi eğer garanti kapsamında olan bir arıza ise kargo bedilinin bana iade edileceğini söyledi. Ben de tamam dedim. Gönderdim. Gönderdikten bir hafta sonra saat bana geriye geldi. Kutuyu hevesle açıp saatin düğmesine bastığımda saatin açılmadığını gördüm. İçerisinde bir servis açıklaması olan belge aradım fakat yoktu. Ben de tekrardan telefonla arayıp. Orada bir Yetkili ile görüşmeye başladım. Dedim ki gönderdiğiniz saatinin içerisinden serviste ne yapıldığı ile ilgili herhangi bir evrak çıkmadı. Saatim hala açılmıyor. Ne yapmam gerekiyor dedim onlar da garanti kapsamı dışında. Saatin şarj yerini zorladığımı söylediler. Aslında öyle bir şey yok. Hayır ben öyle bir şey yapmadım dedim yapmışsınız dedi. Saati 3 kere koluma taktığımı ve 2 kere şarja taktığımı üçüncüde şarj almadığını kapanıp bir daha açılmadığını söyledim o ısrarla garanti kapsamı dışında deyip. Telefonu kapatmak istedi. Ben de dedim ki o zaman. Ne yapmam gerek yani bunun tamiri falan yok mu dedim oda bana Hayır yok hiçbir şey yapamazsınız dedi. Telefonu yüzüme kapattı. Ben sinirlendim tekrardan aradım. Dedim Ne yapmaya çalışıyorsunuz Ben derdime çare bulmaya çalışıyorum dedim. Sizi şikayet edeceğim Davacı olacağım dedim İstediğiniz yere şikayet edebilirsiniz dedi tekrardan yüzüme telefonu kapattı. Ben bir tüketici olarak haklarımı arıyorum. Servise gönderilen bir ürünün bana gönderili servis açıklama evrakı olması lazım içinde o da yok telefon ile aranıp herhangi bir bilgilendirme de yok. Çöpe atar gibi ürünü bana tekrardan gönderip Kargo parasını da bana ödettiler. Bu firmadan şikayetçiyim hakkımı arıyorum. Bana yardımcı olun lütfen.

profile profile profile

Neslihan
20 Ekim 2023 21:56
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Huawei GT3 Pro Akıllı Saatte Tekrarlayan Kapanma Sorunu Ve Servis Mağduriyeti

05 Ağustos 2025 14:10
Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Muhammed
07 Haziran 2024 14:54

Vedat
15 Ocak 2024 13:40
Huawei Watch 3 Se Kayış Ve Batarya
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Zeynep
14 Eylül 2024 22:29