Dilay sonuçtan hiç memnun değil

19 Temmuz 2024 21:52

Trabzon Guess mağazasından nişan bohçalarım için valiz aldık. Hiç kullanılmadan nişan zamanıma kadar paketiyle etiketiyle bekliyordu. Çeyizleri yerleştirirken valizin deri kısmında deformasyon olduğunu fark ettik. Bu durumu mağazaya bildirdik ve garantiye yolladılar. 25 gün sonunda garanti kapsamında olduğu kabul edildi. Mağazaya gittiğimizde aynı valizin ellerinde olmadığını ve sipariş edemeyeceklerini söylediler. Oysa ki internet sitesinde mevcuttur. 7500 TL'ye aldığım valizim 11000 TL olduğu için böyle bir uyanıklığa gittiler. Mağazalarında benim aldığım fiyata bir valiz de yok. Değişim yapabileceğim büyük bir mağduriyet yaşadık. Durumun ivedilikle çözülmesini talep ediyorum.

20 Temmuz 2024 21:03

Trabzon Guess mağazasında bugün mağaza müdürü tarafından hoş karşılandık durumu izah etti aynı ürünü tedarik edemeceklerni belirtti yerine farklı bir ürün seçtik önceki valizimizle fiyatı aynıydı ama artış fiyatı üzerinden (11000 TL) 7500 olan valizimizde 11000 TL olmuştu. %20 oranında bir indirim yaptılar ve üzerine aradiki fiyat farkı yaklaşık 1300 TL kadar ödeyerek yeni valizle değişim yaptım tabi ki benim açımdan mağduriyetti nihayettinde bu durum benim için ama farklı bir seçeğimizin olmadığı bu durumda mağaza müdürünün hoş tavrından dolayı kabul ettim. Mağaza müdürü dışındaki çalışanlarsa üslup ve tavır bakımından böyle bir markaya yakışmıyor.

22 Temmuz 2024 11:16 (Şikayetten 2 gün sonra)

Sayın Dilay T., Öncelikle zaman ayırarak bize geri bildirimde bulunduğunuz için teşekkür ederiz. Konuyu ilgili departmanlarımıza aktardığımızı iletmek isteriz. En kısa zamanda size geri dönüş sağlayacağız. Saygılarımızla, GUESS Müşteri Hizmetleri (Pzt-Cmt; 07:00-18:00)

Didem sonuçtan hiç memnun değil

Guess Çanta Sap Ve Formunun Deformasyonu

Didem
19 Temmuz 2024 16:14
Gülce sonuçtan hiç memnun değil

Gülce
18 Eylül 2025 00:04
guess-cuzdanimin-derisi-soyuldu-garanti-surecinde-magdur-edildim-3.pdf
guess-cuzdanimin-derisi-soyuldu-garanti-surecinde-magdur-edildim-2.jpg
guess-cuzdanimin-derisi-soyuldu-garanti-surecinde-magdur-edildim-1.jpg
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Guess Cüzdanın Kısa Sürede Soyulması Ve Değişim Talebime Olumsuz Yanıt

Hatice