24 Nisan 2023 21:16

Dün Deepo Guess (23.04.2023) mağazasında bir ayakkabı beğendim. Tekini bulamadılar ve iletişim bilgimi alarak gönderdiler. Haber bekledim ama arayan olmadı ve aradığımda da zor ulaştık. Üstelik, ayakkabının tekini bulamadıkları halde, telefon numaramı bile almamışlar. Mağaza görsel reyon sorumlusu olduğunu beyan eden bayan ise üslup ve müşteri memnuniyeti açısından iletişimi oldukça bozuktu. Mağaza müdürüyle iletişime geçmek istediğimi söyledim, ancak kendisi mağazada değildi ve işin içinden çıkmaya çalıştı. Sonuç olarak, yaşadığımız bu sıkıntı sonucunda, koca mağazada almak istediğim ayakkabının tekinin olmadığı ortaya çıktı. Ayakkabının eşi olmadığı halde neden reyona konulduğunu da anlamış değilim. Çözüm olarak, çalışanlara oryantasyon eğitimi verilmesi ve görev tanımlarının kontrol edilmesini tavsiye ederim.

15 Mayıs 2023 15:28 (Şikayetten 20 gün sonra)

Sayın Serpil A., Öncelikle zaman ayırarak bize geri bildirimde bulunduğunuz için teşekkür ederiz. Konuyu ilgili departmanlarımıza aktardığımızı iletmek isteriz. En kısa zamanda size geri dönüş sağlayacağız. Saygılarımızla

15 Mayıs 2023 15:34
Deepo Guess Ayakkabı Mağazasında Yaşanan Müşteri Deneyimi

Ayakkabıyı zar zor buldular bu sefer ne tesadüf ki kalemle çizilmiş (yersen artık), yetmez gibi silelim geçer dediler ayakkabıyı yırtıp geri verdiler. O halde zaten alınmaz. Yazık böyle bir markaya!

Pelin sonuçtan hiç memnun değil

Guess Mağazasında 9.000 TL’lik İade Bakiyesi Görünmüyor Ve Müşteri Mağdur

Pelin
14 Nisan 09:08
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Teslim Edilmemiş Sipariş Ve İptal Talebinin Reddedilmesi

Yusuf
02 Nisan 05:04
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Büşra
28 Ocak 20:45
Guess Telefon Kılıfının Deri Soyulması Ve Garanti Reddine Karşı Değişim Talebi
guess-telefon-kilifinin-deri-soyulmasi-ve-garanti-reddine-karsi-degisim-talebi-4.jpg
guess-telefon-kilifinin-deri-soyulmasi-ve-garanti-reddine-karsi-degisim-talebi-1.jpg

İptal İsteği Reddi Ve 9.240 TL İade Gecikmesi

Gülsena
06 Ocak 20:54
Tolga sonuçtan hiç memnun değil

Montta Hızlı Tüylenme Ve Yetkili Personelin Kaba Üslubu

Tolga