Media Markt Grundig 65 Ghu 8500 A Televizyon Lütfen Dikkat

Fatih
16 Mayıs 2024 13:16

28 Nisan 2024 tarihinde Media Markt Çorum şubesinden aldığım Grundig 65 GHU8500 modelinde çok fazla ışık sızması vardı. 30 Nisan 2024 tarihinde Media Markt firmasına bu şikayetimle başvurdum ve ürün iadesi istedim. Üç gün geçmesine rağmen firma, değişim için servis tutanağı istedi. Ancak ilginç bir durumla karşılaştım; internetten almış olsaydım, koşulsuz şartsız iade alınabileceğini öğrendim. Bu durum, bir daha mağazadan ürün almayacağımı anlamama neden oldu. İnternetten ürün alırken mağazadan teslim almayı seçebiliyor ve koşulsuz şartsız iade edebiliyorsunuz. Daha sonra servis geldi, servis elemanları ilgiliydi ve değişimi gerçekleştirdiler. 13 Mayıs 2024 tarihinde yeni ürün geldi ve kurulumu yapıldı. Işık sızmasını kontrol ettik ve bu üründe de olduğunu gördüm, ancak diğerinden azdı. 'Yapacak bir şey yok' diyerek kabul ettim. Ancak, arkadaşlar gittikten sonra yaptığım detaylı inceleme sonucunda piksel hatalarını da fark ettim. Ölü pikseller vardı ve işin en ilginç kısmı, iki ürün arasında bariz bir görüntü kalitesi farkı vardı. İlk ürün çok kaliteli görüntü veriyordu, ancak bu ürün, diğerine kıyasla çok kötüydü. Yani, aynı televizyonun farklı kalitelerde olabileceğini anladım. Yeni bir servis kaydı açtım ve 16 Mayıs 2024 tarihinde incelemeye gelecekler. Çözüm ve detayları paylaşacağım.

16 Mayıs 2024 13:34 (Şikayetten 17 dakika sonra)

Tony sonuçtan çok memnun

15 Mayıs 2024 13:08
"Ürünüm 8 gün gibi bir süre içerisinde temin edildi, sorunum giderildi. Grundig Bakırköy yetkili servisi hariç Grundig markasına teşekkür ederim"
Ali sonuçtan çok memnun

22 Kasım 2023 11:18
"Sorunun çözüldü para iadesi yapıldı teşekkürler"
Grundig TV Bulutlanma Ve Servisin Sorumsuzluğu!
Okan sonuçtan çok memnun

06 Şubat 2024 20:35
Grundig Marka TV Işık Sızmaları
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamı Dışında Bırakılan TV Ekran Sorunu

Murat