Sercan sonuçtan hiç memnun değil

23 Aralık 2024 22:08

Grundig TV aldım, TV'de baloncuk baloncuk hava kabarcıkları oluştu. Servis geldi, kimyasal sıkılmış dedi. Biz o kadar çerçevelerde lekeler var dediler. Bir bakın, leke var mı çerçevede?

Saf mıyız kimyasal sıkalım? CİMER'e dahi yazacağım, acil dönüş yapmalarını bekliyorum. Böyle saçma sapan bir şey olamaz. Biz kimyasal malzemeyi evimize sokmayız, biz değil, kimse sokmaz.

23 Aralık 2024 21:56

65 inç gurndig markalı TV aldım 2024 Temmuz ayında TV de sağ alt köşede panel içinde hava baloncukları oluştu servis geldi baktı kullanıcı hatası ve kimyasal sıkmışsnız dendi o kadar salakmıyız kimyasal sıkalım ve panel üzerinde ve çerçevesinde lekeler var yazmışlar resimleri yükledim bakım lekeler var mı çerçevede panel üstünde leke yok iç panel de hava baloncuk gibi var bu şikayetimi CİMER'e dahi yazdım acil dönmenizi bekliyorum

Ek
24 Aralık 2024 12:35 (Şikayetten 14 saat sonra)

04 Ocak 2025 19:18
Grundig TV'de Baloncuk Sorunu Ve Servis Yanıtı

Daha önce yazmıştım televizyonum da hava baloncuk ları oluşmuştu gelip baktılar kullanıcı hatası dediler başka servisi aradım gelip baktılar tamam garantiden panel değişecek dendi tamam dedim gelip alıp gittiler panel değişti yağmurlu havada acık bir şekilde televizyonum geldi getirirken kapının önünde düşürtüyorlar binada kamera da mevcut panel kırılmış arka panelde ezikler mevcut ekran cıtalrında falçata izleri mevcut görsel görüdügünüz gibi acil dönüş bekliyorum

Emine sonuçtan hiç memnun değil

Emine
13 Ocak 2025 14:51
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Hakan
22 Ocak 2025 02:03

Volkan
02 Şubat 2025 14:13
Grundig TV'nin Hayal Kırıklığı
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Grundig TV Arızası

Burak
06 Ağustos 2023 19:42
Arçelik Grundig TV Arızası
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
30 Aralık 2024 10:02