Cemal sonuçtan hiç memnun değil

Grundig TV Yazılımsal Sorunları Bitmiyor!

22 Mayıs 2024 15:26

24 Mayıs 2024 13:54

Grundig servisi 23 Mayıs 2024 tarihinde evime geldi ve sistemsel ve yazılımsal hataları olan kendi kendine kapanan ve ara ara donan Android Televizyonuma sıkıntı yok deyip gitti. Israrla TV deki hatayı kabul etmiyorlar. Güncelleme gelecek ne zaman belli değil diyorlar tebrikler başka bir şey demiyorum bu denli üstün hizmet kalitesi dünyanın hiçbir yerinde yoktur. Resmen mağdur oluyoruz.

21 Mayıs 2024 21:11

Grundig gfu8960bl Android TV aldım yazılımsal problemleri bir türlü bitmedi TV kapatıyorum kendiliğinden açılıyor, ekran kararıyor arkada film sesi geliyor ekran donuyor fişi çekip taktıktan sonra düzeliyor vs. Gelen servis elemanları bir şey yok deyip gidiyor bir türlü verim alamadık Tüketici Mahkemesinde bu iş inşallah son bulur

22 Mayıs 2024 18:33 (Şikayetten 3 saat sonra)

Kanal Geçişi Yavaşlığı Televizyon Keyfini Azaltıyor

Orhan