Harun sonuçtan hiç memnun değil

25 Kasım 2023 14:03

Yaklaşık 2 ay önce aldığım Grundig marka 65 ghu 8500a model televizyonun tüm köşelerinde kararmalar başladı. Yetkili servisi gelip baktığında muhtemelen değişim olur dedi ancak genel merkezden gelen cevap bu durumun normal olduğu ve değişim olamayacağı yönünde.

Televizyonu tamire bile götürmediler. Marka benim için büyük pişmanlık oldu. Çözüm bulunamazsa Tüketici Hakları mahkemesine başvuracağım.

12 Aralık 2023 12:45

Yaklaşık 3 ay önce Vatan b. Aldığım, kurulum yapıldıktan 10 gün sonra ekranın 4 köşesinde kararmaların başladığı Grundig 65 ghu 8500a model televizyonu servis yetkilileri tam 3 kez gelip değişim raporu tutmalarına rağmen Arçelik genel merkez mühendisleri normal sınırlarda (! ) olduğunu belirtip değişimi onaylamadılar. Kararmalar normal karasal yayın izlerken bile çok net bir şekilde belli oluyor ve görüntü kalitesini bozuyor ayrıca gün geçtikçe daha da artıyor. Yerli malı diye güvenip aldığımız ürünün kalitesi ve markanın ürünün arkasında nasıl durmadığı ortada!. Böyle bir politika izlendikten sonra değil 3 yıl 10 yıl bile garanti verilse önemli değil. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum. Bu yazının amacı Grundig TV almayı düşünenlerin mağdur olmaması içindir. Bu şartlardaki televizyon genel merkeze göre normal olabiliyormuş. Tüm bunları düşünerek başka marka tercih etmenizi öneririm.

Ek
25 Kasım 2023 14:55 (Şikayetten 51 dakika sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Grundig ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Grundig Müşteri İletişim Merkezi

06 Aralık 2023 15:55

Müşteri hizmetleri benimle görüştü. Ekran kararmasının her geçen gün arttığını ve artık belirgin bir şekilde izleme kalitesini düşürdüğünü özellikle belirtmeme rağmen Grundig mühendisleri! Bunun normal sınırlarda olduğunu belirtmişler!. Yetkili servis bu ürünün değişilmesi lazım zaten değişim olur demesine rağmen genel merkez onaylamıyor. Değişim değil onarım bile teklif edilmiyor. Zaten Tüketici Hakları mahkemesine başvuru yapacağım bunları yazmamın sebebi Grundig ürünlerinin kalitesi ve garanti koşullarıyla ilgili başka kişilerin mağdur olmaması.

06 Aralık 2023 16:05

Arçelik/Beko/GRUNDIG TV leri asla önermiyorum kesinlikle tavsiye etmiyorum.

Bekir

Bende de aynı sorun oldu bir çözüm elde edebildinizmi Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurarak

Harun

Evet mahkeme hakli buldu değişim yapıldı

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Grundig Televizyon Sinyal Problemleri Ve Yetersiz Servis Desteği

20 Eylül 2024 01:00
İlyas sonuçtan hiç memnun değil

İlyas
05 Mart 2024 14:00
Grundig 65GHU9000 Ekran Köşe Kararması
Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Ramazan
28 Haziran 14:58