Grundig Marka Televizyon Mağduriyeti

Atacan
27 Eylül 2024 19:08

Grundig marka televizyonu Vatan Söğütözü şubesinden aldık. 2 gün sonra kurulum için ürünü de alıp getirdiler. Ürün 175 ekran olduğu için demir askı aparatı istediler, kurulum yapılamadı. Ertesi gün aldık aparatı, yine randevu oluşturduk. 21 Eylül Cumartesi Emek şubesine geldik. Kurarken, kutudan çıkarırken ürün kırık, ekranı darbeli çıktı. Konuyla ilgili resimleyip kayıt oluşturduklarını söylediler. Aradan 6 gün geçti. Ürün evde, sadece biz mağdur olduk. Ne arayan var ne eden. Değişim için televizyon bekleniyormuş, gelince gelen kırık televizyonu alıp onu getireceklermiş. 1Hafta oldu ve hala bekliyoruz bu sizin başınıza da gelse sinirlenip öfkelenmez misiniz? Paranızla hem nasıl mağdur olunur hem de nasıl perişanlık yaşanır resmen canlı örneği.

Özgür

Bence hayatımızın pişmanlığını yaptık o TV yi almakla ben kurtuldum şükür

Vatan Söğütözü Grundig Marka Televizyon

Sema
26 Eylül 2024 14:09
Vatan Söğütözü Grundig Marka Televizyon

Televizyon Montajında Yetersiz Servis Ve Ekstra Ücret Talebi

Umit
21 Temmuz 13:32
Arda sonuçtan çok memnun

Kusurlu Televizyon Ve Çözülmeyen Değişim Süreci: Müşteri Hizmetlerinde Hayal Kırıklığı

Arda
21 Nisan 18:27
"Şikayetvar kaydı sonrası direkt müşteri temsilcisi tarafından aranıp süreçle ilgili özür dilenip hızlandırılacağına dair söz verilmişti. O güne kadar 2 haftadır hiçbir gelişme olmayan değişim süreci, son 3 iş günü içerisinde bayağı ilerledi. Şu an fabrikadan yeni TV teknik servise yola çıktı diye biliyorum. En kısa zaman içinde yenisinin kurulumu ve eskisinin götürülmesini bekliyorum. Süreci hızlandıran ve destek olan müşteri temsilcisine tekrar teşekkürler."
Grundig Kategorileri