Aysel sonuçtan hiç memnun değil

04 Mayıs 2023 12:48

Arçelik Grundig marka çamaşır makinesi aldık daha 2 ay oldu bütün elbiselerimiz çarşaflarımız çocukların okul formaları yağ lekesi oldu. İki defa servis geldi ve gelen servis bile bu duruma şaşırırken Genel Müdürlük bunu normal karşılıyor. Bir daha asla ne Arçelik ne yan sanayisini alırım ne de tavsiye ederim. Ailecek bütün elbiseler iç çamaşırları çarşaflar çöp olmuşken buna normal diyen zihniyete ben şaşırıp kalıyorum benim zararımı kim karşılayacak şimdi?

06 Mayıs 2023 13:16

2 aylık yeni Arçelik Grundig marka çamaşır makinesinin çamaşırlarda leke bırakmasını 3 ayrı gelen servis ekipleri nedense anlayamıyor bu ne sorumsuzluk böyle. Son gelen servis ekibi Yumoş yapıyor dedi, montaja gelen servis ekibi Yumoş'U 2 ölçek kullan dedi. Bu ekipler aynı işi yaptıklarının farkındalar mi acaba? Bu ne tutarsızlık. Bu bilgiyi Yumoş firmasınada ileteceğim Arçelik sizin için böyle diyor diye bilgi vereceğim. Bütün sosyal medya hesaplarımdan internet kanallarından Arçelik Grundig almamalarını söyleyeceğim. Benim bütün lekeleri çamaşırlarım çarşaflarım iç çamaşırları olduğu gibi duruyor bunları TV kanallarını evime çağırıp hepsini göstereceğim ayıplı ürün satan iade kabul etmeyen Arçelik Grundig markasını herkes görsün bunun için bütün haklarımı arayacağım. Bundan şüpheniz olmasın. 2 aylık yeni makinenin ilk arızasının kullanıcı hatası olmayıp üretici hatası olduğunu çok iyi biliyorum.

04 Mayıs 2023 15:07 (Şikayetten 2 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Grundig ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Grundig Müşteri İletişim Merkezi

06 Mayıs 2023 13:25

3 ayrı gelen servis ekibi birbirinden farklı şeyler söylüyor. Son gelen servis Yumoş leke bırakıyor deyip gitti. Ben bunu Yumoş firmasınada ileteceğim Arçelik Grundig sizi karalıyor servis ekipleri böyle böyle diyor diye oraya da yazacağım. Bütün sosyal medyada Arçelik Grundig çamaşırları böyle leke yapıyor ayıplı ürün satıp iade kabul etmiyorlar diye paylaşacağım bütün haklarımı arayacağım. Böyle bir durumda ben mağdur olduğum için elbiselerim iç çamaşırlarım çarşaflarım kullanılmaz hale geldiği için yasal yollara baş vuracağım mağduriyetimin karşılanması için her yolu deneyeceğim

Grundig Kategorileri