Hüseyin
10 Kasım 2023 12:26

1 Haziran 2020 Tarihin de online alışveriş sitesinden Grundig gdf 6502 6 Programlı Bulaşık Makinesi aldım. Yıkama performansından beklediğim gibi değildi, aynı alışveriş sitesinden tüm beyaz eşyalarımı Grundig markasını tercih ederek aldım. Diğer ürünler de Buzdolabı hariç hiç biri beklentimi karşılamadı. Kurutma makinesi, bulaşık makinesi, buzdolabı, çamaşır makinesi, elektrik süpürgesi hepsi Grundig. Hatta bu 3 yıl zarfın da "Çamaşır makinesi ve elektrik süpürgesini" satıp başka marka cihazlar aldım. Bulaşık makinesinin yıkama performansını bir şekil de tolere etmiş olsam da, makinenin metal ve plastik aksamları 3 sene gibi bir sürede 6, 7 senelik iyi davranılmamış bir beyaz eşya da görülebilecek metal yorgunluğuna sahip. Eklediğim fotoğraflar da görüleceği gibi metal kasanın bir çok yerinde boyaları dökülüyor ve paslanma başlamış durum da. Ayrıca plastik kısımlarda boyaların dökülmesi gibi sorunlar mevcut. Grundig Türkiye servis hizmetleri ile durumu paylaşmama rağmen herhangi bir sonuç alamadığım gibi yeterince ilgilenilmedi. Ayrıca soruna bir açıklama getirilemedi, çözümleri ise metal kasanın değişimi tabi bunun için de ciddi bir ücret talebi söz konusu. Grundig tercih ettiğim için pişmanım. Ne ürünlerden ne de satış sonrası hizmetlerden asla memnun değilim.

11 Kasım 2023 10:20 (Şikayetten 21 saat sonra)

İsmet sonuçtan hiç memnun değil

İsmet

Grundig Bulaşık Makinesi Arızası Ve Yetersiz Servis Mağduriyeti

Berrin
01 Haziran 2025 19:26
Grundig Bulaşık Makinesi Arızası Ve Yetersiz Servis Mağduriyeti
Cem sonuçtan hiç memnun değil

25 Eylül 2023 10:42
Ersin sonuçtan hiç memnun değil

Grundig Çamaşır Ve Bulaşık Makinesinin Çözümü İçin Destek İstiyoruz

Ersin