Nur sonuçtan hiç memnun değil

Grundig Çay Makinesi: Tekrarlayan Arızalar Ve Müşteri Mağduriyeti!

07 Ekim 2024 10:38

Yaklaşık 2,5 sene önce almış olduğumuz Grundig 4020I çay makinesi garanti süresi olan 2 yıl içerisinde 2 defa arızalandı ve servise gitti tamiri yapıldı. Arıza sebebi su sızdırması idi. İki arızada aynı şekilde oldu. Servisin açıklaması su kaynatma kısmındaki gösterge camının çatlayarak suyu sızdırması şeklinde oldu. Şu an ürün tekrar aynı arızayı verdi ve tekrar aynı servise götürdük. Ürünün sürekli aynı arızayı verdiğini, üründe üretim kaynaklı bir sıkıntı olup olmadığını sordum ve değişim talep ettim. Teknik servis görevlisinin bana açıklaması ürün en az 6 kez aynı arızayı verirse değişim olur şeklinde oldu ve şu şekilde bir ekleme yaptı; 'Bu ürün bu arızayı çok sık veriyor. Üreten diğer markalarda da aynı şekilde Arçelik, Beko vs. Bu bilinen bir şey zaten.' Özellikle sormak istiyorum ki sürekli bu hatayı veren bir cihaz üretim kaynaklı arızalı olması gerekmiyor mu? Ayrıca markanın ve teknik servisin sürekli aynı hatayı verdiğini bildiği bu ürün ile ilgili bir çözüm üretip en azından sürekli tekrarlayan hatalar için ya değişim ya da ücretsiz tamir şeklinde bir politika uygulaması gerekmez mi? Neden tasarım veya üretimden dolayı sürekli oluşan arızanın bedelini ücretini verip aldığım bir üründe sürekli ben ödüyorum? Şu an servis benden 500 TL tamir ücreti talep ediyor. 6 kez aynı arızayı ödediğimde yeni ürün fiyatını aşıyor ödediğim ücret ayrıca. Umarım yetkililer bu sorunu dikkate alıp bir çözüm üretirler.

profile profile
07 Ekim 2024 14:32 (Şikayetten 3 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Grundig ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Grundig Müşteri İletişim Merkezi

10 Ekim 2024 11:26

Grundig Müşteri hizmetleri şikayeti oluşturduğum ilk gün aradı bir bilgi teyidi istediler. Sonrasında bilgiyi teyit için geri aradım, geri dönüş yapacaklarını söylediler lakin hala bir geri dönüş olmadı.

19 Ekim 2024 15:50

Bu hafta itibari ile, yaklaşık 10 gün sonra, Grundig marka müşteri hizmetleri çözüm önerisi olarak ürünü belirli bir ücret karşılığında sıfır yeni ürün ile değiştirebileceğini bildirdi. Yeni ürünün 2 yıl garantisi de olacak. Talep ettikleri ücret ise 1590 TL. Aynı marka ürünü piyasa satış fiyatı ise 2000-2500 TL. Zaten 500 TL daha ödeyip yenisini alabileceğimiz bir ürün! Bu nasıl bir politika anlayabilmiş değilim. Yine maddi olarak mağdur olan taraf müşteri oluyor. Bu kabul edilir ve makul bir çözüm değil maalesef. 2 yıl sonra tekrar aynı problemleri yaşamaya başlayacağım ürünü para verip aldığımda. Maalesef bu şikayet çözüme ulaştırılamamıştır.

19 Ekim 2024 16:05

Ayrıca belirtmek isterim ki özellikle su akıtma, su sızdırma konusunda o kadar çok şikayet var ki ürünle ilgili marka hala bu konuda hatalı tasarım ya da üretim veya kalitesiz malzeme kullanıldığını kabul etmeyip ücretsiz değişimi kabul etmiyor.

Altay sonuçtan hiç memnun değil

Altay

18 Temmuz 2023 19:53

Gürdal
19 Ocak 2024 17:16
Arçelik Garantisindeki Grundig 4054 Çay Makinesi Çalışmıyor
Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Muhammet
30 Mart 2025 19:39