Ali sonuçtan hiç memnun değil

Grundig Çamaşır Makinesi Üretim Hatası Ve İlgisiz Servis

16 Kasım 2024 16:32

12 Kasım tarihinde Media Markt'tan almış olduğumuz Grundig marka çamaşır makinesi bugün itibariyle hata kodu verdi. Eve servis çağırdık, şu an geldiler baktılar ve fabrika hatası dediler. Geçen ay Beko bayisinden 10 kg çamaşır makinesi almıştık, kayıtlarda var, o da aynı sorunu vermişti. Servis bir kere görmeyle anlayıp fabrika üretim hatası var deyip para iadesi almıştık. Yine paramızı alınca aynı markanın yan ürünü Grundig 10 kg 1200 devir GPWM 102643 numaralı modelini aldık ama ikinci kullanmada E kodu verdi. 01 ve 17 kodları çıktı, makinenin beyni gitti geldi. Gelen arkadaşlar, iki servis elemanı, gayet ilgisiz bir biçimde, 'Hiç sorunu yok, fazla çamaşır atmayın, düzgün programda çalıştırın' diye akıl verip gittiler. Sorunu çözmek yerine, 'Bir daha olursa yine arayın' dediler. Ben 1 ay önce aynı sorundan çamaşır makinesi iade ettim fabrika hatasından, şu an yine aynı firmadan ürün aldım, yine fabrika üretim hatası var. Bana dedikleri, 'Biz servis kaydında değişim yazamayız, yazarsak ürün iade olunca maaşımızdan kesilir' dedi. Arkadaş, ne kadar saçma, ne baktı makineye ne inceledi ne test yaptı. Öyle bir şey yok dedi, gitti dalga geçer gibi. Ben ürünü iade etmek istiyorum çünkü sorunlu. Beko, Arçelik, Grundig olarak ivedilikle sorunun çözülmesini talep ediyorum. Geçen ay aynı sorunu yaşadık, şimdi yaşamayalım. Ürün hatalı, kusurlu, derhal ürün iadesi ve para iadesi talep ediyorum. Ürünün hatalı videosunu da atacağım, lütfen bizi uğraştırmayın.

17 Kasım 2024 15:51 (Şikayetten 23 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Grundig ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Grundig Müşteri İletişim Merkezi

17 Kasım 2024 22:28

Arandık ama bir gelişme olmadı şirket tarafından biz değişim değil aynı fabrika sorunu olan ürünün para iadesini talep ediyoruz değişim istemiyoruz, bunun onayının derhal verilip daha 1 haftada bozulan ürünün ücret iadesini ilgili Beko Arçelik ya da aldığımız yer Media Markt'tan istiyoruz, ivedilikle çözüme ulaştırın lütfen

18 Kasım 2024 10:31

Bu sabah servis yetkilisi mevcut çamaşır makinesinin bozuk olduğuna dair videosunu bizden istedi, bize sunduğu gerekçe çamaşır makinesi ekranındaki jelatin olduğu için ekran bozulmuş böyle bir saçmalık olabilir mi biz bundan bir ay önce de Beko marka çamaşır makinesi aldık yine aynı e kodunu verdi yine jelatin vardı üzerinde o zaman fabrikasyon hatası dediniz simdi neden yeni aldığımız ürünü bozulunca aynı kodu verince diyorsunuz ki jelatin yüzünden başka saçma bahane bulamadınız mi acaba, müşteri hizmetlerinden akabinde arandık telefondaki bayan biz müşteriyiz mağduruz bize yükselerek konuşması üslupsuz tavırları hiç hoş değil biz tüketiciyiz sıkıntının ne olduğuna dair açıklama istiyoruz yani makinede verilen kodun açıklamasını istiyoruz neden bu sorunun çıktığını açıklama yapmıyor kızıyor bize terbiyesiz tavırlar hiç hoş olmayan bir üslup bu mudur yani satana kadar mı ürünü yani, Beko Arçelik Grundig pişmanlıktır sakin almasın kimse 2. Mağduriyetimizi yaşıyoruz elimizde belgeler var video var resim var bize inanan yok,2. Hatayı 2. Makinede yaşadık servis elemanı da bizle dalga geçer gibi iki kere size mi denk geliyor diyor, sanki biz çok hevesliyiz makine değişmeye, hem servis elemanı hem de müşteri temsilcisinin tavırları hiç hoş değildi gerekli yerlere şikayet edeceğim gerekirse CİMER gerikse Ticaret Bakanlığı her yerde hakkımı arayacağım

19 Kasım 2024 13:58

Şu an evime yeniden servis yetilileri geldi ısrarla e. Kodunun jelatinden kaynaklandığını söylediler bir daha olsa jelatinsiz çekin dediler ne kadar saçma bir açıklama jelatin değmiştir tusa dediler makinenin su almadığını ve kazanın aşırı sağlandığını söylediğimde yine sorun yok dediler ben bu cihazı mağazada incelediğimde kazan bu sekil sallamıyordu neden insanları mağdur ediyorsunuz Mersin Yenişehir servisten gelen arkadaşlar sürekli müşteriyi tüketiciyi hatalı bulup suçlama peşindeler ben mi bozdum makineyi daha 10. Gün olmuş makine e kodu veriyor ki siz buna fabrika hatası dediniz simdi jelatine suç buluyorsunuz sonra kazan aşırı sallanıyor ben mi ürettim de sallanıyor her kabahati tüketiciye yüklüyorsunuz hadi e kodundan geçtim, makinenin su az almasına kuru kuru yıkamasına arkadaşların verdiği cevap artık yeni cihazlar az su alıyor, yok az çamaşır atin yok programında yıkayın sanki biz cahiliz bilmiyorum makine kullanmayı pet bidonla. Merdaneli çamaşır makinesi gibi sumu dökelim bu ne saçmalık, acaba o e kodu verdiğinde jelatin üstünde olmasa ne bahane uyruduracaklardi daha önceki sorunlu makinede yine arkadaşlar makineyi almaya geldiğinde jelatini söktüler yine o kod çıktı bahane üretmeyi nirakin yardımcı olun, kimse bu firmadan almasın pişmanlıktır, biz ikinci hataya düştük siz düşmeyin.

19 Kasım 2024 14:00

Kazanın sallanması

19 Kasım 2024 14:01

Kazan sallanması

Zeynep

10 kg Grundig çamaşır makinesi 3 ay önce aldık bir çamaşır 6 saatte çıkar mı bugün servis cagridik bu makinenin beyni üst seviyede olduğu için çok deterjan koyunca onun durulamak temiz çıkarmak için uzun yıkıyor Muş ve aldığınız deterjan son kullanma tarihini geçince de böyle yaparmış şaka gibi toz deterjan kullanın veya deterjanı yarım kapak dökün dedi yani makine hatalı değil beyni üst seviyede çalıştığı için uzun yıkıyor Muş müşteri haklarına gideceğim CİMER'e yazacağım ne gerekiyorsa yapacağım Konya'da beyaz eşya satan mağazadan bir elemanın yemin billah tavsiyesi üzerine aldım bin pişman oldum beyaz eşyada Siemens Bosch pilipis bunlardan şaşmayın çok pişmanım

Hasan

Benimde aynı makine dan var aynı arızayı veriyordu servis geldi deterjan gözünden fazla deterjan koyunca taşma yapıp ekrana gidiyor falan dedi ama sorun bu değil sanırım

Hasan

Merhaba sorunun neyden olduğu çözüldü mü

Ali

Üretim hatalı çıktı e kodu veriyordu ve kazan sıkıntılıydı

05 Eylül 2023 09:41

Arçelik Bayisinden Alınan Grundig Çamaşır Makinesi Sorunu

Tuana
03 Ocak 10:36
Zühal sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Alınan Çamaşır Makinesi Sorunları Ve İlgisiz Servis Deneyimi

Zühal