Grundig Bulaşık Makinesi Tuş Takımı Sorunu

Grundig Bulaşık Makinesi Tuş Takımı Sorunu
Alper
08 Ekim 2024 11:09

Merhaba, Grundig marka bulaşık makinesinin açma-kapama ve program seçme tuşlarındaki yazılar silindi. Garantisi devam ettiğinden servisi aradım ve garanti kapsamında tuş takımının yenilenmesini talep ettim. Servis geldi ve merkeze durumu bildireceklerini, oradan gelecek cevaba göre hareket edeceklerini söylediler. Dün servisteki arkadaşlar aradılar ve kullanıcı hatası olduğunu, bu sebeple değişim olmayacağını belirttiler. Şimdi benim merkezdeki arkadaşlara bir iki sorum olacak: Ben bu tuşlara dokunmadan nasıl kullanabilirim? Eğer o bölgeyi temizlerken temizlik bezinden kaynaklı siliniyor deniyorsa, hemen yanında az kullanılan veya hiç kullanılmayan tuşlar da aynı anda temizleniyor; onlar neden silinmedi? Resim ekliyorum... Eğer en kısa zamanda mağduriyetim giderilmezse Tüketici Hakem Heyeti'ne gideceğim.

08 Ekim 2024 16:18 (Şikayetten 5 saat sonra)

Güler sonuçtan hiç memnun değil

Grundig Marka Bulaşık Makinesi Kapağında Leke

Güler
04 Ekim 2023 18:05
Yücel sonuçtan hiç memnun değil

Yücel
14 Ağustos 2024 00:02
Grundig Bulaşık Makinesi İç Paslanmasın Paslanması Hakkında
Halime sonuçtan hiç memnun değil

Halime
15 Eylül 2023 16:36