Zeynep sonuçtan çok memnun

26 Ekim 2024 10:05
Zeynep'in Teşekkür Mesajı
“İlginiz için teşekkür ederim”

Grundig markalı otomatik açılır kapaklı bulaşık makinemin sağ üst kısmı, sebebini bilmediğimiz şekilde zamanla çatladı ve kırık meydana geldi. Kapak zamanla kullanılamaz hale geliyor. Markanın ivedi şekilde bizimle iletişime geçip sorunumuza çözüm bulmasını, kapak değişimini talep ediyoruz.

Bu şikayetin aynısını yaşıyorum. Makineyi alalı 6 7 ay oldu. Garantisi var fakat kullanıcı hatasıysa servis ücreti talep edilir diyor müşteri temsilcileri. Lütfen ilgilenir misiniz. Aynı makinede benzer bir sürü yorum ve şikayet okudum demek ki kullanıcı kaynaklı değil sağ üst köşe aynı şekilde oldu. Benim de.

26 Ekim 2024 15:41 (Şikayetten 5 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Grundig ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Grundig Müşteri İletişim Merkezi

03 Kasım 2024 01:00

İlginiz için teşekkür ederim

Alperen
Alperen

Ürünü 2022 Ekim ayında satın aldım fakat ürünün dış kapağında zamanla bu şekilde aşınmalar meydana geldi. Kapağın değişmesini talep ediyorum

Irmak sonuçtan memnun

Irmak
30 Eylül 2024 14:56
Grundig Bulaşık Makinesi Kapak Çatlağı
Yücel sonuçtan hiç memnun değil

Yücel
14 Ağustos 2024 00:02