Sefa sonuçtan hiç memnun değil

18 Mart 2024 12:56

Grundig 55 ghu 8500 a televizyonunu 2023 kasım ayında indirimden satın aldım, evlilik sebebiyle aldığım için 2024 mart ayında kurulum yaptırdım. Kurulum sırasında detaylı inceleme yapılmadığı için fark edilmemişti ama 1 hafta sonra TV'yi açtığımda köşelerde gölgeler mevcut. Seyir zevkini etkileyecek seviyede mevcut. Bunun için yetkili servis 1 hafta sonra bunun arıza olmadığını bu televizyonun tüm serisinde mevcut olduğunu o yüzden birebir değişim yapılmayacağını söyledi. Yani sorunu kabul ediyorlar ama bunu arıza olarak görmüyorlar.

Asıl sebebi bu serinin tamamen kusurlu üretilmiş olması, adam diyor ki ben bunu merkeze gönderdiğimde herhangi bir arıza görmedikleri için parasını benden kesiyorlar. Zar zor değişim talebi açtırdım ama dedikleri gibi merkezden red cevabı geldi. Yani Grundig ürettiği televizyonda köşelerde gölge olmasını normal görüyor.

Bir üst modelle değişim seçeneği sunuyorlar fakat fatura üzerine ek fiyat çıkacağı için bayağı bir zararda oluyorum. Değişim yapacağıma iade yapar gider LG Samsung alırım.

Sefa
26 Mart 2024 11:12

Bu şikayetten sonra aradılar, farklı bir yerden servis istedim geldiler. Onlar da fotoğraf çekip bölge mühendisine yönlendirdiler ama gelen cevap aynıydı. Bu görüntünün normal olduğunu üretimden kaynaklandığını söylediler değişim olmayacağını bildirdiler. Gölgelenmenin yayında olması gerektiğini söylüyorlar, yayın açıyorum sadece aykırı renklerde oluyor falan diyor gelen servis. Gelip 2 dakika ekrana bakmakla her şeyi gördüklerini sanıyorlar. Açık havada Güneşli bir sahne olunca köşeler simsiyah, bu gelen arkadaşlara denk gelmediği için az bir şey var sanıyorlar. Neyse ben Hakem Heyeti'ne başvurumu yapacağım. Servisi iyi en azından o yüzden yerli alalım balonu da patlamış oluyor.

Turgay

26 gün önce Grundig 75 inç ghu 8500 a SS7 serisi aldım Media Markt ten. Panel alt kısmı çerçeveyle bağlantısız, sallanıyor ve ışık sızması var. Servis arıza kabul etmiyor o yüzden değişim yapılmadı. Servis TV nin görüntüsünü çekip firmanın mühendisine soruyor, onlar ayıplı bölge için arıza yok diyor servis raporda düzenlemiyor. Bende Tüketici Hakem Heyeti'ne verdim dosyamı. Grundig bütünüyle pişmanlık. Yaşadığımız sorunları yayalım ki başka Grundig/Beko/Arçelik alacaklar uyanık olsun. Servisleri de bu firmaları baltalıyorlar o da ayrı. Dürüst iş yapanları tenzih. Media Markt sorumsuz, Servis sorumsuz, Grundig bu vesileyle pişmanlık. Çözüm bulununcaya kadar yazacağım. Ben 35 bin tl kaybederim onlar 35 bin müşteri. Kıssasa kıssas.

Ufuk

Benim şikayetimi de incelerseniz Sizin sorununuzla zannedersem aynı şikayet üzerine Teknosa'dan aldığım Grundig ürünü iade etmek istiyorum almak istemiyorlar. Ben de bu nedenle hatta şüphede kaldığım başka farklı nedenlerle de Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım.

İlyas sonuçtan hiç memnun değil

İlyas
05 Mart 2024 14:00

Sedat
17 Temmuz 2023 15:03
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Serkan
21 Kasım 2023 21:14