Faruk sonuçtan hiç memnun değil

06 Şubat 2024 16:09

14 Eylül tarihinde www.hepsiburada.com üzerinden Grundig 65 GFU 7900 A 65" 164 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV satın aldım. TV kurulduğunda gördük ki kapalı durumdayken panelde 'Grundig' yazısı belirgin şekilde duruyordu. Servis gelerek, televizyonun showroomda kullanılmış olabileceğini belirterek değişim talebi oluşturdu. Bir hafta kadar sonra TV, 'yenisi' ile değiştirildi. Ancak bu sefer de zamanla televizyonda dikey gölgeler belirmeye başladı ve geçen zamanla içindeki LED panellerinin izleri gözükmeye başladı. TV izlerken, ekli fotoğraftaki gibi üst bölgeden yarıya kadar kararma meydana gelince servisi çağırdım. Kontrol edildikten sonra servise alındı ve serviste 10 gün kadar kaldıktan sonra panel değişimi yapıldığı söylendi. Ancak görüntüde ve arka plandaki LED izlerinde hiçbir değişiklik olmadığından, yenisi ile değişimini talep ettim. Bu süreçte toplamda üç kez servis geldi ancak herhangi bir değişiklik olmadı. Grundig'den talebim, TV'nin yeniden değiştirilmesi ve hatta üzerine farkını vererek farklı bir panel tipli TV ile değiştirmek istiyorum.

06 Şubat 2024 17:24 (Şikayetten 1 saat sonra)

06 Şubat 2024 21:27
Grundig 65 İnc TV'de Gölge Ve Kararma Sorunu

Merhaba, buradaki mesajınızdan sonra Arçelik call center tarafından arandım talebimi yineledim ancak bölge müdürlüğü tarafından onaylanmadığını yine de hatırlatacaklarını ve talebimi ileteceklerini ilettiler. Sonrasında da SMS ile servis randevusu verildi buradaki sorun her gün izin alıp eve gidiyor ve servis bekliyorum neticede alamıyoruz. Bir kez atölyeye alındı aynı şekilde on gün sonra geri getirildi. Az önce çektiğim farklı fotoğraflarla sorunları bir kez daha iletiyorum.

06 Mayıs 2024 11:47

Aradan 3 ay geçmesine rağmen ne TV'de ki sorun düzeldi ne de konuyla ilgili gelişme oldu. Bu seri televizyondan kesinlikle alınmamalı arkasında Arçelik dolayısıyla Koç Grubu olduğunu düşünerek satın aldık paramızla rezil olduk. Israrla teknik servise ve ilgili kişilere sorduktan sonra aldığım cevap değişim kotası dolduğu oldu.

Cenk sonuçtan çok memnun

14 Kasım 2024 12:00
"Şikayet oluşturduktan sonra beni 3 kişi aradı. Tüm süreçle ilgili tamamıyla bilgilendirildim. En kısa sürede de işlemim tamamlandı. Teşekkürler..."
Hasarlı Televizyon Ve Yanıltıcı Müşteri Hizmetleri Süreci
Memduh sonuçtan hiç memnun değil

Grundig 65 İnç TV Ekranda Leke Çıkıyor

Memduh
17 Mayıs 2024 23:36
Grundig 65 İnç TV Ekranda Leke Çıkıyor
Ali sonuçtan çok memnun

22 Kasım 2023 11:18
"Sorunun çözüldü para iadesi yapıldı teşekkürler"
Grundig TV Bulutlanma Ve Servisin Sorumsuzluğu!
Berat sonuçtan hiç memnun değil

Berat
28 Haziran 2024 13:18