Aysu sonuçtan hiç memnun değil

29 Mayıs 2024 08:09

Gratis mağazasından bir süre önce Life in lavanta yağı aldım.
Geçenlerde kullanmak istedim, bildiğiniz motor yağı benzeri ağır bir koku. Lavanta kokusundan eser yok.
Son Kullanma Tarihi yakın bir tarih de değil...
SKT... 06/08/2025, bir yıldan fazla var.

30 Mayıs 2024 15:01

Gratis Life İn Lavanta yağıyla ilgili önceki şikayetimde çözüldü görünüyor. Sisteme cevap olarak ekleme yapamadım. Buradan Gelişmeleri yazmak istiyorum.

Öncelikle bana ekteki gibi gelen çözüm sunmayan bir mail geldi. 0850 hattan Müşteri temsilcisini aradığımda bana herhangi bir Gratis mağazasında değişim yapabileceğim söylendi. Ben değişim için belge istedim, aynı maili tekrar gönderdi ki maildeki link çalışmıyor bile.

Dolayısıyla ürünü son bir ayda almamış olduğum için değişiklik yapamıyorum. Firma son kullanma tarihi 07/2025 olan ürünün özelliğinin bozulduğunu ve bu nedenle değişiklik yapmayı kabul etmiyor. Zaten fiş/ faturam olsa ve 30 günden az bir süre olsa, gider aldığım yerden ürünü değiştirebilirim. Alalı birkaç ay olduğu ve fiş/ faturamın olmaması nedeniyle (cep telefonumdan Gratis kart üyelik bilgilerimi ve alışverişlerimi görebildikleri halde) değişiklik yapmıyorlar Yani sonuç yok. Elimde motor yağı kokulu lavanta yağı görünümlü bir şişe var.

1717070233971.gratis-life-in.docx
29 Mayıs 2024 10:21 (Şikayetten 2 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Mail üzerinden bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla, Gratis Müşteri Hizmetleri

Gratiste Aldığım Lavanta Yağı Beklediğim Gibi Çıkmadı

Tülin
25 Eylül 2025 16:14
gratiste-aldigim-lavanta-yagi-bekledigim-gibi-cikmadi-2.jpg
gratiste-aldigim-lavanta-yagi-bekledigim-gibi-cikmadi-1.jpg
Şükran sonuçtan hiç memnun değil

Şükran
26 Temmuz 2024 18:34

Gratisten Aldığım Hindistan Cevizi Yağı Su Gibi Çıktı Nedenini Öğrenmek İstiyorum

Merve
17 Eylül 2025 13:56
gratisten-aldigim-hindistan-cevizi-yagi-su-gibi-cikti-nedenini-ogrenmek-istiyorum-1.jpg

Gratis Çam Terebentin Yağı Sorunu

Yasemin