Seda sonuçtan çok memnun

Düzce Ford Görür Otomotiv Müşteri Mağduriyeti

Düzce Ford Görür Otomotiv Müşteri Mağduriyeti
30 Eylül 2024 17:26
Seda'nın Teşekkür Mesajı
“Özellikle Ford Görür'deki Yakup Usta'ya teşekkür ederim. Sorunum çözüldü.”

09.07.2024 tarihinde 06FC3699 plakalı Ford Fiesta aracımla kaza yaptım. Ford Görür Otomotiv'e götürdüm. Sağ çamurluk, tampon ve aks değişti üstelik 185.000 ödeme alındı. Arabam yetkili servisteyken arabama bakmaya gittiğimde kırık olan tamponumu arka koltuğa koyduklarını gördüm. İlk şoku orada yaşadım. Arabamı 1 ay sonra teslim aldığımda arabada titreme ve motorda sarsıntı vardı. Durumun kazayla alakalı olmadığı söylendi (kazadan önce asla böyle bir durum yoktu). Daha sonra sanayiye gösterdim ve kazalı bölgede eksik onarım yapıldığı söylendi. Ford Görür Otomotiv'e tekrar götürdüğümde ustası aküyü kaldırdığında şanzıman takozunun kırık olduğunu bunu aküyü kaldırmadığı için fark etmediklerini söyledi. Hasar dosyası kapandığı için Anadolu Sigorta ödeme yapamayacağını söyledi. Şimdi ise bana tam tamir etmeden verdikleri aracın tamirat ücretini ödememi söylüyorlar. Ford gibi büyük bir firmanın bayiliğini alan bir yerin yaptıkları işin arkasında durmamalarını görmek çok üzücü. Normalde sanayide en fazla 1 haftada duracak arabamın 1 ay serviste kalmasına mı üzüleyim o kadar Tramer çıkmasına mı yoksa arabamı kusurlu teslim etmelerine mi? Tüm sosyal medya platformlarında bu yapılanı milyonlarca kişiye duyuracağım ki bir daha kimse böyle bir duruma düşmesin. Haklarında şikayet yazacağımı söylediğimde ise yetkili servistekiler bana zaten şikayetin kendilerine düştüğünü bir şey elde edemeyeceğimizi ima ettiler. Takdir sizlerin.

Seda
Seda
01 Kasım 2024 18:30

Özellikle Ford Görür'deki Yakup Usta'ya teşekkür ederim. Sorunum çözüldü.

Osman sonuçtan hiç memnun değil

Osman
21 Ekim 2024 22:20
Cemal sonuçtan hiç memnun değil

21 Mart 2025 13:44

11 Aralık 2024 14:46

26 Temmuz 2023 10:04
Fiat Ankara Oto İskitler Yetkili Servis

Akgün Otomotiv (Sakarya) Pişmanlığı!

13 Ocak 2025 14:15