Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Göknet İnternetimin Akşamları Çekmemesi

29 Ekim 2023 23:26

Yaklaşık olarak 8 aydır numaralı 751002*** Göknet abonesiyim. Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine aldım almaz olsaydım. Her gün akşam internetim donuyor. Sayısız defadır müşteri hizmetlerini aramama rağmen tek yaptıkları resetleme. Arıza kaydı dahil açıp sorunu çözmek için uğraşmıyorlar ve sizden kaynaklı bir arıza ise servis bedeli alırız deyip korkutmaya çalışıyorlar. Gelin sorun bendeyse alın diyorum ona bile gelemediler. 7 aydır güncelleme yaptılar şimdi de kazı çalışması yapılıyor bahanesi buldular. En kısa sürede mahkemede görüşmek üzere ben rezil oldum. He bir de telefonumun internetini bağlıyorum internetim donmuyor kaliteyi ölçmeniz için 👍

02 Aralık 2023 10:50

10 ay önce abone olduğum internetim hala çekmemekte ısrar ediyor. Defalarca müşteri temsilcisini ara çözüm yok. Sayın Göknet ben sizi aramaktan bıktım siz sorunu çözmemekte ısrar ediyorsunuz ama vazgeçmeyeceğim. 01.12.2023 tarihinde müşteri temsilcisini arayarak 30'uncu aynı arazı kaydı (akşamların internetin çekmemesi) bıraktım müşteri temsilcinize 02.12.2023 tarihinde sabah 10.18 de mesaj geldi sorununuz çözümlenmiştir diye. Bende heyecanla tekrar müşteri temsilcisini aradım belki sorun çözülmüştür 31. Kez aramam gerekmeyecek diye. Müşteri temsilcisinin aradığımda bölgedeki elektrik arızası olduğu için arıza kayıtlarının iptal edildiğini elektrik geldiğinde tekrar 31. Kez arayarak arıza kaydı bırakmam gerektiğini söylediğinde düşüp bayılacaktım. Artık yeter bıktım bu kadar sorumsuz bu kadar laubali basit bir sorunu çözemeyen bu şirketten. Kardeşim gelen teknik personelinizin yoğunluktan dolayı portun değişmesi gerektiğini söyledi. Bunu neden yapmak istemiyorsunuz, eğer sorun çözemiyorsanız lütfen insanları paralarını alarak kullanmadıkları internete fatura göndermeyin lütfen ben bıktım artık.

Ek
30 Ekim 2023 13:00 (Şikayetten 13 saat sonra)
30 Ekim 2023 13:04

Ben abone olalı 8 ay oldu sekiz aydır bu sorun çözülemediyse sizin sorununuz. Madem Türk Telekom kaynaklı bir sorun o zaman siz neden internet aboneliği yapıyorsunuz. Türk Telekom'a sorunun çözülmesi için talepte bulunma tenezzülünde bile bulunmayan bu firmaya söyleyecek bir söz bulamıyorum. Takdiri abone olmak isteyen diğer vatandaşlarımıza bırakıyorum.

30 Ekim 2023 13:09

Sizin ne kadar sorumsuz bir firma olduğunuz yazdığımız cevaptan belli. O sözleşmeyi tek taraflı fesih etmeyeceğim Tüketici Mahkemesi'ne gerekli açıklamaları yaparsınız. Sizin gibi firmaların bu ülkede çalışma yapmasına izin verilmemesi gerekir. Başkalarını zarara uğratmayın.

Burak
Burak

Abone olmayı düşünüyordum fakat böyle sorunları varsa abone olmaktan vazgeçtim.

Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
22 Haziran 2024 00:23