Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Gezi Nora Mağdur Olduk Muhatap Yok

29 Temmuz 2024 18:44

Gezinora ile Doğu Karadeniz Batum turuna katıldık. Turun başından sonuna kadar birçok sorun yaşadık, sıkıntı çıktı. Kırşehir'den Aksaray'a gitmede ve otellerde sorunlar yaşadık. Neyse, tur bitti, olur böyle şeyler diye hoşgördük. Tur sonunda çantamızı araçta unutmuşuz. Kaptana çantayı ofise bırakmasını, arkadaşımızın alacağını söyledik. Kaptan da çantayı S**** Bey'e verdiğini söyledi. Arkadaş almaya gideceği gün Gezinora'yı arayıp sorduğumuzda, M***** Hanım telefonda orada çanta olmadığını, S**** Bey'in turda olduğunu ve çantanın büyük ihtimalle S**** Bey'in şahsi aracında unutulduğunu söyledi. İki gün arkadaş AVM'ye gitti, çözüm olmadı. Tekrar aradığımızda M***** Hanım, pazar ya da pazartesi günü otobüse vereceğini söyledi. Pazar oldu, ses yok. Pazartesi oldu, ses yok. Arıyoruz, çözüm yok. Hem mağdur ediliyoruz hem de çözüm yok, muhatap yok.

29 Temmuz 2024 23:08

Kimse arayıp sormadı hala

29 Temmuz 2024 23:08

Gezinorayla doğu Karadeniz Batum turuna Kırşehir den katıldık en başından sonuna kadar bir sürü aksilik sorun yaşadık hep geçiştirmelik konuları kapattılar neyse bir şekilde tur bitti olur öyle şeyler diyerek hoşgördük turun bitiminde araçta çantamızı unuttuk kaptana gezinora ofisine bıraktırmasını oradan arkadaşımıza aldıracağımızı söyledik kaptan da gezinora sahibine çantayı verdiğini ofise bırakacağını söyledi arkadaşımızın Aksaray da 2 günlüğüne işi olduğu için oradaydı biz Kırşehirdeyiz almamız zor olacaktı. gezinora yı aradık M*** hanım çıktı ofiste çanta olmadığını çantayı S*** beyin şahsi arabasında kaldığını ve S*** bey turda olduğu için gelene kadar ulaşamayacağını söyledi bende durumu izah ettim arkadaşım gelecek 2 günlüğüne Aksaray da başka bir şekilde alamayacağımızı söyledim yine geçiştirmek için pazar ya da pazartesi günü otobüse veririz dedi pazar oldu ses yok aradık yardımcı olmadılar pazartesi oldu ses yok aradık yine yardımcı olan yok hem unutan kendileri şahsi arabalarında hem de sorumluluk alıp mağduriyetimizi gideren yok biz ofisten aldıracağız sorun sizde kabul eden yok yardım eden yok kısacası tur bitti sizinle işimiz bitti dediler çok fazlasıyla mağdur olduk hala dönüş yapan yok bu arada

Mitratur 15-21 Haziran Karadeniz Batum Turu

21 Haziran 2024 07:30
Semra sonuçtan hiç memnun değil

12 Nisan 2024 14:43

29 Haziran 2025 12:20

Mitratur Turizm İle Yaşanan Haksızlık Ve Sorumsuzluk

11 Aralık 2024 23:00
Elmas sonuçtan hiç memnun değil

Gruppal Tur SSC Tur Şikayet Konusu

Elmas