Mitratur 15-21 Haziran Karadeniz Batum Turu

21 Haziran 2024 07:30

15-21 Haziran 4 gece 5 gün Karadeniz Batum turuna eşimle beraber katıldık. İlk gün dışında rezaletti. Tur rehberi lisanslı rehberleri olmadığı için Antalya'dan apar topar getirilmiş. Tur sorumlusu ilk defa yatılı tura çıkarılmış. Şoför ilk defa tura çıkıyormuş. Karadeniz'in en uzun olan turuna birbiri hiç tanımayan uyumsuz bir ekiple gönderildik. İlk günden sonra tur rehberi tur sorumlusu ve görevini 6 gün boyunca öğrenemediğim G** hanımın çekişmesini izledik. En son döneceğimiz gün rehber ve G** hanım tüm yolcuların gözü önünde birbirlerine hakaretler yağdırmaya başladılar. Yolcular sorumluları sakinleştirmeye çalıştı. Araba kaç defa arıza verdi. Tur programındaki Uzunyola araba arıza yaptığı için yağmurda 2 saat yürüyerek çıkıp indik herkes sırılsıklam bir şekilde arabaya bindirildi. Arabanın şarj dinamosu bozuldu toplu halde soluğu sanayide aldık. Artvin'den Mardin'e kadar her araç durduğunda başka bir araçla bağlantı kablosu aracılığıyla aküsünü şarj edip yola öyle devam ettik. Hem Mardin hem Diyarbakır'daki görevlilere durumu bildirip yeni bir araç ve yeni bir ekip talep etmemize rağmen cevap olarak sadece görevlilere ileteceğiz dendi. Şikayet etmemizden kısa bir süre sonra müzik açılıp kısa video çekildi muhtemelen sorumlularına her şey yolunda diye gönderilmiştir. Günah keçisi olarak tur rehberi seçilecek muhtemelen tüm sorumluluk ona yüklenecektir ama baştan sona herkes suçlu. Belkide en az suçlu rehber K**beydir. Çok severek çıktığımız turda ne yazık ki perişan bir halde evimize döndük. Mitra'ya yakışmadı. Bence tüm yolculara ya para iadesi veya değerinde bir tur verilmesi gerekmektedir.

22 Haziran 2024 14:43 (Şikayetten 1 gün sonra)
Cevat
Cevat
24 Haziran 2024 08:58

Ben mi size egolu rehber çalıştırın demişim. Yukarıda tur programı uygulanmamış diye bir şey yazıyor mu? Sizin personelinizin kavgasını izlemeye mi gittik Karadeniz'e. Guruplaşmayı kendi personeliniz yaptı. Tur sorumlunuz Batum'da gurubu ikiye böldü. Yurt dışı mobil hattı sadece onda olmasına rağmen bende buraya gezmeye geldim sizinle takılmak zorunda değilim deyip gurubu iki bölen kendisi. Tek şoför 20 saate yakın araç kullandı. Turumun yarısı sizin personelin atışması araç arızası 2 saat yağmur altında sırılsıklam yol yürütülen misafirlerinize öyle iftira atarak mı üste çıkmayı düşünüyorsunuz. Rezil olan turun iadesini istemek bir şeyler koparmak değil zehir edilen günlerin iadesini alma hakkımız olduğu içindir. Şikayeti buraya yazma sebebim işinizi daha ciddiye alıp başka mağduriyetler yaşanmasın diyeydi. Daha resmi kurumlara da şikayeti ileteceğim belki daha ciddi cevaplar verirsiniz.

24 Haziran 2024 09:15

31 Temmuz 2023 07:50

Academic Tour Akademik Tur Karadeniz Gezisi Rehber Şikayeti

15 Eylül 2024 14:19

Karadeniz Turunda Sorumluluk Ve İletişim Fiyaskosu: Paramla Rezil Oldum

29 Haziran 2025 12:20
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Dreams Tur Gezinin Genel Durumu Ve Rehberimiz.

27 Eylül 2023 17:29
Dreams Tur Gezinin Genel Durumu Ve Rehberimiz.