Şantiye Elektriği Gediz Elektrik Mağduriyeti

22 Temmuz 2024 12:081.020

İzmir/Kemalpaşa/Ulucak/Mustafa Kemal Atatürk Mahallesi'nde yeni yapılan binamızda şantiye elektriği kullanıyoruz. Gediz Elektrik'e gidip defalarca kez konuşma yaptık. Trafo olmadığı için trafo dikileceğini söylediler. Ne bir trafo dikimi için gelen bir ekip oldu ne de ondan sonra karşımızda bir muhatap oldu.

Gdz Elektrik Dağıtım Aboneliği Ve Trafo Eksikliği Nedeniyle Yaşanan Mağduriyet

24 Ekim 2023 09:392.377

Gediz elektrik İzmir Urla, Denizli Mahallesi, Denizli Caddesi, no ** adresini de içine alan 4 evden oluşan sitenin oturu...

1 Yorum

Yeni Binada Sayaç Eksikliği Ve Elektrik Yetersizliği Mağduriyeti

8 Mayıs 2025 02:40401

Yeni bina olarak aldığım evde sayaç olmadığını maalesef ki sonradan fark ettim. Müracaat için gittiğimde de o sokaktaki ...

2 Destek

Altyapı Çalışması Olmamasına Rağmen Elektrik Aboneliği Verilmiyor

18 Eylül 2025 17:49524

İzmir Aliağa Yalı Mahallesi’nde ikamet etmekteyim. Binamızın oturma ruhsatı ve tüm izinleri mevcut olmasına rağmen yakla...

1 Destek

Tümünü Gör
Gdz Elektrik Dağıtım Planlı Çalışma Adı Altında Yaptığı Çalışmalardan Şikayetçiyim!

Gdz ElektrikDağıtım Planlı Çalışma Adı Altında Yaptığı Çalışmalardan Şikayetçiyim!

Ali
Gdz Elektrik Dağıtım Gediz Elektrik Voltaj Düşüklüğü İle Hasta Mağduriyeti Yaratmaktadır

Gdz ElektrikDağıtım Gediz Elektrik Voltaj Düşüklüğü İle Hasta Mağduriyeti Yaratmaktadır

Meryem
Gdz Elektrik Dağıtım Gediz Elektrik Sokağı Kazıp Toprak Halde Bırakması!

Gdz ElektrikDağıtım Gediz Elektrik Sokağı Kazıp Toprak Halde Bırakması!

Tuna
Klasik Gediz Elektrik Hareketi

Klasik GedizElektrik Hareketi

Seren
Gediz Elektrik Sokak Lambası Sorunu

Gediz ElektrikSokak Lambası Sorunu

Murat
Gdz Elektrik Dağıtım Balçova Onur Mah. Plansız Elektrik Kesintileri Nedeniyle Mağduriyet!

Gdz ElektrikDağıtım Balçova Onur Mah. Plansız Elektrik Kesintileri Nedeniyle Mağduriyet!

Mel