Gazmatik Hakkında Genel Bilgiler
Gazmatik Ankara’daki doğalgaz abonelerine 7/24 verdiği self-servis kiosk hizmetiyle büyük avantaj sağlamaktadır. Ankara’nın farklı pek çok semtinde bulunan ödeme noktaları üzerinden kart dolum işlemlerinizi gerçekleştirebileceğiniz Gazmatik kesintisiz hizmeti sayesinde gaz gibi en temel ihtiyaçlardan birine her daim ulaşmanızı amaçlar. Kart dolumu için oldukça inovatif bir çözüm olan kiosk hizmeti aracılığıyla kullanılan Gazmatik, Başkentgaz abonelerine evden dolum yapabilme imkanı da tanımaktadır. Bu uygulaması ile Ankara’da gündelik hayatı önemli ölçüde kolaylaştıran Gazmatik, kanun çerçevesinde Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’nın faaliyet izni verdiği bir Birleşik Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para A.Ş. hizmetidir.
Gazmatik Nasıl Kullanılır?
Gazmatik, bir 6493 sayılı Ödeme ve Menkul Kıymet Mutabakat Sistemleri, Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para Kuruluşları Hakkında Kanun çerçevesinde Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası tarafından faaliyet izni verilmiştir bir şirkettir. Birleşik Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para A.Ş. hizmeti sunan Gazmatik 7 gün 24 saat açık self – servis kiosklar üzerinden kart dolum işlemlerinizi gerçekleştirmenizi sağlar. Gaz gibi insan için en temel ihtiyaçlardan birine ulaşımı kolaylaştıran Gazmatik Ankara’da bulunan farklı pek çok ödeme noktası üzerinden kullanıcıların kart dolumu yapmasını sağlar. 2016 yılı itibarıyla Başkent Doğalgaz ile birlikte faaliyet yürüten Gazmatik sunduğu pratik, inovatif ve güvenilir hizmetiyle akıllı ödeme teknolojileri alanında büyük avantaj sunar. Gazmatik kullanımı ise oldukça kolaydır. Farklı pek çok semtte ödeme noktalarına sahip Gazmatik kompakt yapısı ve kolay anlaşılır menüsüyle kullanıcı dostudur. Kart dolum işlemleri için önce “Kart Girişi” yazılı yerdeki bölmeye kartınızı yerleştirmeniz gerekir. Ardından dokunmatik ekrandaki “Kart Dolum İşlemi” seçeneğine tıklamalısınız. Daha sonra “Devam” tuşuna basarak ilerleyiniz. Bu adımdan sonra, para yükleme kısmında mavi ışığın yanmasını bekleyiniz. Ardından yüklemek istediğiniz tutarı, para girişine tek tek yerleştirmeniz gerekir. Bu işlemler tamamlandığında ise “Bitir” tuşuna basmanız ve ardından kartınızı koyduğunuz yerden geri almanız yeterlidir. Yükleme işleminiz böylece tamamlanmış olur ve makbuzunuzu da almanız gerekir. Parakod işlemi içinse önce parakod tuşuna basmanız ve 12 haneli kodu girip onaylamanız gerekir. Para yükleme kısmıyla ilgili doğruluğu teyit ettikten sonra “Bitir” butonuna basmanız yeterlidir. Tüm bu işlemler çok kısa sürelerde gerçekleşir.
Gazmatik İletişim
Gazmatik müşteri hizmetleri numarası 0 (212) 241 54 59 şeklindedir. Ayrıca Gazmatik müşteri hizmetleri numarasının yanı sıra, firmanın iş birliği yaptığı Başkent Doğalgaz ile de irtibat kurabilirsiniz. Merkezi İstanbul Şişli’de bulunan Gazmatik, yazılı yolla iletişime geçmek isteyen müşterileri için e – mail adresi de sunmaktadır. Şirketin internet sitesindeki “İletişim” sayfasında yer alan formu doldurarak da yazılı yolla irtibatı tercih edebilirsiniz. Arzu ederseniz Gazmatik şikayet ve Gazmatik yorum sayfamızda yer alan değerlendirmeleri de inceleyebilirsiniz. Gazmatik müşterilerinin, farklı pek çok ödeme noktası üzerinden aldıkları hizmeti değerlendirdikleri Şikayetvar sayfamızda kart dolumu, abonelik gibi birçok konuda yorumlar yer almaktadır. Dilerseniz siz de her türlü görüş, talep ve önerinizi burada paylaşabilirsiniz. Yapılan yorumları kullanıcıların yanı sıra şirketin de gördüğünüzü bilmenizde yarar var.