Yegane sonuçtan hiç memnun değil

Garanti BBVA Açılan Sıfır Maaş Kartına İstenmeyen Müşteri Statüsü Koymuş

16 Ocak 2024 10:51

Banka, bana kart açarken zaten sorun yaşamıştık ancak maalesef çalıştığım şirket Garanti ile anlaşmalı. Maaş kartım olmasına rağmen, senelerdir Garanti'de verilen avantajlardan hiçbirini kullanamadım. Müşteri hizmetlerini aradığımda da bana hiçbir şekilde yeterli bir bilgi verilmedi. Maalesef cüzdanım çalındı ve ben bir yıldır yeni kart alamıyorum bankadan. Benim maaş kartım 2020'de açıldığında 'istenmeyen müşteri' olarak açılmış olduğunu söylüyorlar. Bu nasıl bir muameledir? Kartı açarken 'Biz yabancılarla çalışmak istemiyoruz' diyerek bu aşağılamayı başlatan Garanti Bankası, hiçbir şekilde kullanılmayan karta 2020 yılında 'istenmeyen müşteri' statüsü veriyor. Ama 4 yıldır maaşımın oraya yatmasına ses çıkarmıyor. Yani ben istenmiyor muyum, ama şirketimin ödediği maaş mı isteniyor? Çalışanlar, bir kez maaş yatınca statünün değişeceğini söylüyor ama 4 yıldır maaş alıyorum ve bu görülmüyor. Banka olarak nasıl çalıştığınızı hayretle izliyor, kınıyor ve şaşırıyorum. Ben Azerbaycanlıyım ve ne sizin düşündüğünüz kadar yabancıyım ne de düzensiz bir gelir sahibiyim. Düzgün ve düzenli bir beyaz yakalıyım. Garanti Bankası'na sormak istiyorum: Hangi şekilde istenmeyen bir kişi oldum ben?

Garanti Bankası Kriterleri Karşıladığım Halde Kredi Kartı Alamıyorum

08 Eylül 2024 08:41
Kadir sonuçtan hiç memnun değil

07 Ağustos 2023 21:32
Evrim sonuçtan hiç memnun değil

12 Mayıs 2024 17:55
Dila sonuçtan hiç memnun değil

18 Temmuz 2023 17:10

Garanti BBVA'dan Yapılandırma Talebime Olumsuz Yanıt Ve Tehditler!

05 Ağustos 2024 13:41
Garanti BBVA Kategorileri