Fuzul Otomotiv Mahkemeden İstenilen Evrakı Göndermedi!

05 Mart 2024 08:50

Fuzul Ev'den araç kampanyasına girmiştim. Fakat borcu bitme ayı gelmeden (4 ay falan vardı daha) aracı satmak zorunda kaldık. Satıştan önce Fuzul Ev'e olan tüm borcu kapattık tabi, ödeme yaptık. Araç üstündeki rehini de kaldırdık, satış için. Her şey bitti Fuzul Ev ile... Daha sonra bu sattığımız araç ile ilgili sigorta şirketiyle davalık olduk. Bu işlem için sigorta tahkim komisyon hakemleri bir evrak istedi Fuzul Ev'den. 10 gün de süre verdi. Biz de peşine düştük tabi. Mail üstüne mailler atıldı.
Şimdi Yılların tecrübeli Fuzul Ev'i bir evrakı gönderemedi. (! ) İstemediğimiz alakasız evrakı yollamışlar, bu da cabası ve işleri uzattırdı. "bu evrak olmayacak, bakın size yazdık. İçerik bu şekilde olacak siye saçma sapan işleri var. İstediğimiz evrakı da söyledik, Nasıl ve ne yazılacağına ilişkin. Bir imzalayıp gönderemediler aciz kaldılar. Daha birbirlerinden haberi yok bunların!

Fuzul Ev müşteri odaklı değil. Asla müşterilerin satış sonrasında işlemleriyle ilgilenmiyorlar. Sisteme kayıt et, paralar kasaya girsin, satış elemanları pirim yapsın tamam. Gerisi Allahlık... Evrak günü geçti Cuma günü artık avukatım aradı İstanbul genel merkezden hukuk işlemlerinden b*** K*****u İle görüşmüş bu evrak acil lazım. 10 gün geçti hâlâ göndermediniz diye. "yok cuma günü, yok mesai bitti, yok hafta sonu giriyor, pazartesi günü sabah göndereceğiz vs vs. Deyip yine işi baştan savmışlar". Ve cuma günü de evrak son idi. Şimdi Fuzul Ev'e dava açmayı planlıyoruz. Mahkeme tarafından istenilen evrakı zamanında göndermediği, bizleri mağdur ettiği için. Öyle bir baştan savma bir firma ki. Parayı erken yatırıp tüm borcunu kapatsan da suç (! ) oluyor.

05 Mart 2024 09:11 (Şikayetten 21 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Durumun çözümlenmesi adına en kısa sürede tarafınıza dönüş yapılacaktır. Talepleriniz bizim için çok değerli, bizlere her türlü soru ve önerileriniz ile ilgili ulaşım sağlayabilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla.

Kudret
Kudret

Ben onarım servisiyim yorumlarda okumadığım bir şey paylaşayım fuzul aldığınız araba ile bir kaza yapsanız arabanızı bir serviste yaptırdınız araç pert ya da ağır hasarlı olmadığı halde sogirtadan yatan parça ve onarım ücretini kendisine alıyor ve borçtan düşüyor sizde arabanın masrafını cebinizden ödüyorsunuz yani vakti gelmemiş taksitlerinizi ödetmiş oluyor dain mürtehin koyuyorlar poliçeye ve tek alacaklı kendileri oluyor asla güvenmeyin başka finansman şirketleri bunu yapmıyor

Küçük miktar erken teslimat seçeneği ile girebilirsiniz bankalar daha güvenilir görünür ama faiz oranları aldığınız paranın iki katını geri alır

Alparslan
Alparslan

Bende araç kampanyasına girmeyi düşünüyordum fakat bunları okuyunca vazgeçtim bu kadar olaya sakin ve sabırlı kalabileceğimi düşünmüyorum önce bünyesindeki mağdurları görüp duyup mağduriyetlerini gidersinler sonra belki yeni müşteri bulurlar

Müslüm
Müslüm

Araba almayı düşünüyordum bunu okuyunca vazgeçtim mağdur olanları halletsinler. Yani fuzuli şirketmiş

Erol sonuçtan hiç memnun değil

Fuzulev Ümraniye Şubesi İle Araç Teslimatında Yaşanan Süreç Sorunları

07 Mart 2025 12:30
Sakine sonuçtan hiç memnun değil

02 Temmuz 2024 17:31
Fuzul Otomotiv Fuzulev Rehin İşlemi Mağduriyeti
Kamil sonuçtan hiç memnun değil

Fuzul Otomotiv'den Araç Aldım Satmama Engel Oldular

12 Temmuz 2023 11:14