17 Eylül 2024 15:29

1 sene önce araç için kayıt olduğum Fuzul Ev Sancaktepe Şubesinden teslimatımı da olaylı almıştım. Borcumu geçen hafta perşembe kapattım. 300 ₺ rehin masrafını da ben ödedim. Aracımı satacağım Fuzul Evin keyfini bekliyorum. Satış danışmanım ve Şube Müdürü de dönüş yapmadılar. Merkezden bilgi bekleniyormuş. Perşembeden perşembeye rehin kalkıyormuş. Geçen hafta perşembe kalkmadı. Sorun nedir anlamıyorum. Ne yapmaya çalışıyorlar anlamıyorum. Tamamen Mağdurum. Bu yazıyı okuyan yetkili için;
Dosya numaram 242756
Satış Danışmanım N**** Bey ve Şube Müdüründen Bilgi alabilirsin.

07 Kasım 2023 14:33

14/08/2023 tarihinde girmiş olduğum Fuzul Tasarruf Finansmanının 90 günde teslimat seçeneğiyle şu anda teslimat almam gereken paramı hala alamadım. Daha evraklarımın bile onaylanmamış olması ön görüme göre 1 ay sarkacak olmasıdır. Tüm çevreme tavsiye ettiğim Fuzul Ev den şikayetçiyim. Fmt olarak 2 ayda 8 milyon yönlendirme yapmama rağmen hiç takmayan bir kurum görüyorum karşımda. Muhatap bulamadığım, kayıt olana kadar her şeyin çok güzel olduğu bir kurumdu halbuki burası. Evraklarımı yükledim bakalım bir sonuç çıkacakmı. Şu anda Sancaktepe Fuzul Ev şubesinden yazıyorum buraya. 90 gün sözlerine inanarak 5.000₺ araba kaporası verdim. Kaporam her an yanabilir. Mağduriyetimi kim karşılayacak.

profile profile
18 Eylül 2024 09:12 (Şikayetten 17 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Durumun çözümlenmesi adına en kısa sürede tarafınıza dönüş yapılacaktır. Talepleriniz bizim için çok değerli, bizlere her türlü soru ve önerileriniz ile ilgili ulaşım sağlayabilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla.

Nurullah
Nurullah
18 Eylül 2024 12:09

Sorunum çözüldü ilgilenenlere teşekkür ederim

Sakine sonuçtan hiç memnun değil

02 Temmuz 2024 17:31
Fuzul Otomotiv Fuzulev Rehin İşlemi Mağduriyeti
Yakup sonuçtan hiç memnun değil

Rehin Kaldırma İşlemi Gecikti, Mağduriyetim Giderilmiyor

17 Ekim 2025 12:07

Fuzul Ev Rehinli Araç İşlemlerinde 11 Gündür Mağduriyet Yaşadım

05 Eylül 2025 23:39

Araç Satışında Ödeme Gecikmesi Ve İletişim Eksikliği Mağduriyeti

27 Mayıs 2025 10:30
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Araç Borcu Kapatılmasına Rağmen Rehin Kaldırılmıyor, Mağduriyet Yaşıyorum

25 Eylül 2025 14:27