Ertuğrul sonuçtan hiç memnun değil

Fuzul Ev'de Hayal Kırıklığı: Sözler Tutulmuyor!

Fuzul Ev'de Hayal Kırıklığı: Sözler Tutulmuyor!
03 Kasım 2024 13:11

Fuzul Eve girmek hayatımın hatası oldu. 1.5 milyon için ev çekilişine giriş yaptım, üstünü tamamlayıp ev alacaktım. Baktım çekiliş ile uzun sürecek, peşinat verip çekilişe geçeyim dedim. 2024 Ağustos ayında bana dediler ki: Ertuğrul Bey, içeride 50 bin paranız var, 400 bin getirirseniz 450 bin olur. Aylık 30 bin öderseniz, 5 ay sonunda 150 bin olur. Aralık ayında toplam 600 bin TL, yani 1.5 milyonun yüzde kırkını getirmiş olursunuz. Aralık ayında ev alabilirsiniz dedi. Temsilcisi (daha önce de buna benzer bir olay oldu. Ben öyle demedim, bu şekilde hesaplama yapmadık diye bir diyaloğumuz olmuştu) buna istinaden iki üç defa bakın bu şekilde olacak değil mi, 600 bin getirirsem Aralık'ta evimi alacağım diye üstüne basa basa konuştuk, tamam mı tamam. Ağustos 25'e kadar zaman verdi. Ben de arabamı sattım ve ucuza gitti acele ile. Neyse dedim, ev alacağız. Üçe beşe bakmayım. 5 gün sonunda parayı hazırladım, geliyorum dedim. Bana demez mi sistem değişti, BDDK'nın almış olduğu bir kararla. Bakayım diyorum hangi karar, evrak göster, yazılı bir şey göster yok, peşinat 520 istedi bu sefer de. La net olsun dedim, Allah'tan bulun dedim, çıkış dilekçesi verdim. 150 bin organizasyon ücreti de yandı, bari ödediğimiz taksitleri alalım, 6 ay sonraya gün verdiler. Mart'ın sonunda yatacakmış, parayı kullanıyorlar 6 ay. Hepsinin ağzı farklı konuşuyor, birinin dediği diğerini tutmuyor, telefonlara bakmazlar, her defasında geç cevap verirler. 3 kere aradım açmadı, 4. de arkadaşımdan aradım hemen açtı. Hepsi aynı, bir de her aksi durumda sırtlarını BDDK'ya yaslıyorlar. BDDK'nın emri, sistem değişti, BDDK izin vermiyor, bizlik bir şey yok. BDDK, arabam gitti, birikimim gitti, farklı bir olay daha oldu. Onu buraya yazmayacağım, o temsilci de Allah'ından bulsun. Hayatımın hatası oldu Fuzul Ev.

22 Kasım 2024 13:41 (Şikayetten 19 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Durumun çözümlenmesi adına en kısa sürede tarafınıza dönüş yapılacaktır. Talepleriniz bizim için çok değerli, bizlere her türlü soru ve önerileriniz ile ilgili ulaşım sağlayabilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla.

Bülent sonuçtan memnun değil

Fuzul Evim İle Yaşadığım Sorunlar Ve Mağduriyet

22 Ağustos 2024 19:11
Bilgin sonuçtan hiç memnun değil

01 Kasım 2024 00:11

Fuzul Otomotiv Çekiliş Hakkımın Kaybolması Ve Yetersiz Müşteri Desteği

05 Temmuz 2025 14:48
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Fuzul Ev Pişmanlıktır Kandım Oyuna Getirildim

23 Mayıs 2024 21:41
Fuzul Ev Pişmanlıktır Kandım Oyuna Getirildim
Hfz sonuçtan hiç memnun değil

20 Mart 2025 07:37

Fuzul Otomotiv Kategorileri