Franke Evye Set Pişmanlıktır!

21 Şubat 2024 09:34

Bir alışveriş sitesi üzerinden 23 Mayıs tarihinde Franke Fragranit Evye Urban Ubg651-100 Aveno 1.5 Gözlü Bx+active Plus Doccia Aveno Evye Armatür satın aldım. Ürünü montaj yapılana kadar kilerimde muhafaza ettim. Ürünü yaklaşık 8-9 aydır aktif olarak kullanıyorum. Aldığıma pişman oldum. Batarya etrafa aşırı derecede su sıçratıyor. Basıncı düşürerek su tasarrufu sağlamaya yarayan hiçbir batarya aparatı uyum sağlamıyor. Bataryayı yerine monte etmek çok zor oldu. Yapısından dolayı boru anahtarı veya kurbağacık montaj yerine giremiyor. Mecburen açık ağızla sıkıştırmak zorunda kaldım. Ancak yine de batarya tam yerine oturmadığı için hem oturma yüzeyinden hem de bataryanın uzatma borusunun baş tarafından su sızdırıyor. Kendi çabalarımla çözmeye çalıştım ama bu sırada alttaki mutfak dolabı zarar gördü. Bataryanın sıçrattığı su için maalesef bir çözüm bulamadım.

21 Şubat 2024 10:14 (Şikayetten 40 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Başvurunuz işleme alınıp, ilgili birimlere yönlendirilmiştir. Franke ürünlerini tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Franke Mutfak ve Banyo Sistemleri San. ve Tic. A.Ş Müşteri Hizmetleri

21 Mart 2024 09:43

Şikayetimden sonra arandım ve alttaki vanaları kısarak sıçratma sorunu kısmen çözüldü fakat Franke Active Plus Doccia Avena batarya su kaçırarak alttaki dolabı ıslatmaya devam ediyor. Bulunduğum şehre en yakın servis Antalya da olduğu söylendi. Bana yönlendireceklerini, servisin en yakın zamanda geleceğini söylediler ama aradan 2 ay geçti maalesef servis ne aradı ne de geldi.

Mert sonuçtan memnun

10 Aralık 2023 12:19
"Şikayetimle ilgili hızlı aksiyon aldığınız ve hemen iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederim. Franke ürünlerini tercih etmekle ne kadar iyi yaptığımı bir kez daha anladım. Ayrıca Franke'den Selim Bey'e de gösterdiği ilgi ve alaka için ayrıca teşekkür ederim. Simdi görüşmede söylendiği gibi parça değişimi ve evye temizliği ile lekelerin giderilmesi için servisin gelmesini bekliyorum. Teşekkürler"
Franke Evye De Oluşan Lekeler Ve Franke Bataryada Oluşan Soyulmalar
Baran sonuçtan hiç memnun değil

Baran

Franke Batarya Korkunç Su Sıçratıyor

Olcay
30 Ocak 2024 20:41
Franke Batarya Korkunç Su Sıçratıyor
Derya sonuçtan hiç memnun değil

Franke Ürünlerinde Müşteri Memnuniyetsizliği Ve Çözüm Eksikliği

Derya