Şehmus sonuçtan hiç memnun değil

31 Temmuz 2024 19:25

2024 model Ford Focus Titanium Stil markalı aracı Şırnak Cizre Dönüşüm bayisinden sıfır olarak aldım. Aracı Batman'a getirdim ve Pilot Garaj Oto Ekspertiz'e götürdüm. Aracın arka tamponunda boya ve ön kaputunda göçük çıktı. Biz aracı aldığımızda bayiye durumu söylediğimizde pasta cila vurmuşuz dediler. Ekspertizde boya çıktı. Şimdi bayi ile görüştüğümüzde ufak bir vurma olduğunu, pasta cila çekildiğini söyleyip olayı çekiştiriyorlar ve kabul etmiyorlar. Gereğinin ilgili kurumlar tarafından yapılmasını talep ediyorum.

01 Ağustos 2024 10:22 (Şikayetten 14 saat sonra)
02 Ağustos 2024 15:29

Şırnak Cizre Dönüşüm bayisi hatasını kabul etmiyor hiçbir şekilde hem boya atıp hem pasta cila araca çektiler yüzde yüz dönüşüm hatalıdır bize hiçbir şekilde bilgi vermediler ve biz aldığımız zaman bize 17 jant dediler aracı bağladık evrakları teslim ettik ödemesini yaptık sonrada dediler araçlar değişmiş artık 16 jant geliyor ve şimdi biz diğer bölge bayi ile konuştuk halen tüm bayilerde 17 jantir biz dönüşümden şikayetçiyiz gerekli yerlere başvurup davamızı sonuna kadar devam edeceğiz

06 Ağustos 2024 21:58

Otosan Ford bayisinden şikayetçiyim kusurlu araç verip beni mağdur ettiler ve bana şimdi diyorlar sen o şekilde aracı kabul ettin ben aracın boyalı olup olmadığını nasıl bileceğim ekspertize koymayana kadar hiç kimseye tavsiye etmiyorum onlardan sonuna kadar şikayetçiyim kimse almasın Ford araç malın arkasında değiller müşteriyi mağdur ediyorlar Şırnak Cizre Dönüşüm Ford bayisi den şikayetçiyim beni oyuna getirip dolandırdılar

Rıza
Rıza

Siz siz olun Şırnak Cizre dönüşüm servisinden uzak durun periyodik bakım yapılacak araç sözde garantili ya hemen randevu için yardımcı oluyorlar çünkü dışarıda yağ bakım maliyetinin üç katı para veriyoruz ama güvenmeyin onlara hesaplarına gelmeyen parçaları garanti karşılamaz diyorlar dönüşüm servisine on üzerinden eksi on veriyorum

Ford Bayisinden Aldığım Sıfır Araç Boyanmış Çıktı

28 Eylül 2024 09:29
Ford Bayisinden Aldığım Sıfır Araç Boyanmış Çıktı
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Furkan
05 Ağustos 2024 13:52
Ford Yeni Aldığım Araçta Çeşitli Kusurlar Ve Değer Kaybı
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Hakan
15 Ocak 2025 13:52