Necati sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamında Beklenmedik Yüksek Fatura Şoku

Necati
23 Ekim 2024 12:02

Ford Focus 2019 Titanium model aracımın normal garanti süresi 29/12/2023 tarihinde dolmadan önce, 29/11/2023 tarihinde Ford Diyarbakır bayisinden Ford Güvence paketini 9295,16 TL ödeyerek garanti süresini 1 yıl uzattım. 16/10/2024 tarihinde aracımın motor arıza göstergesinin işaret vermesiyle aracımı Ford Şanlıurfa Servisi'ne götürdüm. Yapılan inceleme sonucu, arızanın DPF kaynaklı olduğu, garantiden ödenip ödenmeyeceği hususunda genel merkezle görüşüleceği söylenerek arıza giderilmeden servis çıkışım yapıldı, bir hafta oyalandım. Sonrasında genel merkezden gelen bilgi ile garantiden ödenmeyeceği söylenerek, bugün yani 23/12/2024 tarafıma 122400 TL (yüz yirmi iki bin dört yüz) fatura çıkarıldı. Sorumlulardan şikayetçiyim, arızanın garanti kapsamında giderilmesini talep ediyorum.

23 Ekim 2024 16:28 (Şikayetten 4 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Geri bildirimleriniz bizim için büyük bir önem taşımaktadır. Görüşlerinizi ilgili ekiplerimizle paylaşıyoruz. Markamıza göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Ford Otomotiv Sanayi A.Ş.

Ford Focus'ta Bitmeyen Dpf Kabusu

Cahitcan
15 Nisan 2025 16:32
Ertuğrul sonuçtan hiç memnun değil

Ford Focus Triger Kayışı Problemi

Ertuğrul
21 Mayıs 2024 16:41
Ford Focus Triger Kayışı Problemi
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
29 Ağustos 2024 16:42