İlyas sonuçtan çok memnun

Ford Yetkili Servislerinin Algı Problemi

Ford Yetkili Servislerinin Algı Problemi
İlyas
24 Ağustos 2024 13:29

Bu kadar yeteneksiz yetkili servisler olur mu? Bir de utanmadan müşteriyi tehdit ediyorlar. Videolu kayıtlarla aracın yakıt göstergesinin çalışmadığını gösterdiğimiz halde sorunu anlamak yerine aracı alın gidin, yakıtı bitince getirin. Bu kafayla mücadele etmek için aracı aldık. Yolda kalana kadar süreceğiz, yakıt bitince servise gideceğiz ve onlar bizim çektiğimiz videoların kurgu olmadığını ve gerçekten yakıt göstergesinin çalışmadığını anlayacaklarmış. Henüz daha 3.000 km'de iken, 2. ayında bu sorunla karşılaştık. Önce Rize'de Ford Atılgan yetkili servisine iki sefer gittik, ikinci gidişimizde 3 gün kaldı, yazılım güncellemesi yapıldı ve sorun çözülmedi. Bu sefer de İstanbul'da Kar For yetkili servisine hem görsel hem videolu hem de Rize'de daha önce yapılan işlemleri belirtmemize rağmen, aynı dili de konuştuğumuzu sanarak saatlerce anlatmamıza rağmen yine aracı elimize verdiler. İlla araçla yolda kalıp çekiciyle gelmemiz gerekiyormuş. Bu zihniyete göre, yoksa şimdi depoyu sökerse para alırmış, garantiye girmezmiş gibi saçma sapan bir üslupla aba altından bize sopa gösteriyor. Ford Kar servisi, şimdi ben bu araç yolda kalana kadar bu süreci videoya çekip hem markanızı hem servisinizi anlatarak tüm sosyal medya platformlarından da paylaşacağım, bakalım sonuçta kim haklı çıkacak.

27 Ağustos 2024 00:01 (Şikayetten 2 gün sonra)

Caner sonuçtan hiç memnun değil

Ford Focus'ta Kronik Arızalar Ve Yetersiz Servis Desteği Nedeniyle Mağduriyet

Caner
30 Eylül 2025 20:32

M. Balos
22 Kasım 2023 01:19
Burçan sonuçtan hiç memnun değil

Ford Focus'ta Kronik Yağ Değişimi Sorunu Ve Garanti Dışı Masraf

Burçan