Ford Servisi İçler Acısı

07 Temmuz 2024 20:08

Ford'tan sıfır aldığım 2020 model Kuga model araç sürekli olarak elektrik aksam problemleri yaşatmakta. Defalarca müzik sisteminde, daha doğrusu hoparlör sisteminde arıza veriyor. Mesela bir anda ön hoparlör çalışmıyor. Bazen aracı çalıştırırken ön tarafta bulunan hız göstergesi vs'nin bulunduğu ekran geç geliyor. Şu anda da sağ sürücü camı tamamen kapandıktan sonra kendiliğinden aşağı iniyor. Buraya yazmamım sebebi ise: en son sağ sürücü kapısında bulunan hoparlör'den ses gelmiyor diye aracı Batman'da bulunan servise götürdüm, seste sorun yok dediler. O halde ben sağırım dedim, birkaç arkadaşıma gösterdim tamamı bu hoparlör çalışmıyor dediler. Müşteri hizmetlerini arıyorum tekrar servise yönlendiriyorlar. Şu an 3 tane problem var ama çözüm yok. Aracının arkasında durduğun için teşekkürler Ford!

11 Temmuz 2024 00:13 (Şikayetten 3 gün sonra)
11 Temmuz 2024 01:03

Servisiniz sorun yok diyor. Bu yüzden buraya yazdım. Aynı sorunlar tekrar tekrar oluyor; fakat kalıcı bir çözüm yok. Neyse anladım ki pek de müşteriyi umursadığınız yok.

Yorumlar (5)

Hüseyin

Ön Hoparlöre ses gelmemesi telefonu araca bağlayıp konuşma yapınca oluyor tahminim araç telefon görüşmesinde önleri kısıyor ama tekrar açmıyor yazılım hatası büyük ihtimalle

Hüseyin

Ses olayı ise ayarlardan sese gelin ayarları sıfırlayın ve aracı stop edip kapatın tekrar açın düzeliyor

Hüseyin

Bu sorun bende de oldu çözümü basit Cami tam aşağı indirin sonra motoru kapatın pedala basmadan start tuşuna basarak ekranı açın ve cam aşağı tuşuna 10 Sn. Basılı tutun sonra tekrar start tuşuna basarak aracı kapatın işlem tamam

Alp
Alp

İbrahim Bey merhaba. Bende 2023 model Kuga var aynı cam olayı oluyor camı tam aşağı indirdikten sonra tekrardan kaldırın düzeliyor galiba cam aralarına toz kaçıyor o yüzden oluyor. Bir de hoparlör olayı bende de var sizin sıkıntıya bir çare bulundum'u acaba?

Yok hocam ben sattım kurtuldum. Bir daha Ford'un semtinden geçmem

Nilgün
19 Ekim 2023 13:11
Oktay sonuçtan hiç memnun değil

Ford Marka Kalitesizliği! Ford Courier Multimedia Arızası!

Oktay
14 Kasım 2023 12:55
Ford Marka Kalitesizliği! Ford Courier Multimedia Arızası!
Tarık sonuçtan hiç memnun değil

Tarık
28 Mart 2024 23:18