Ford Kapi Lastiği Hasarı

31 Mart 2023 17:40

03.2021 tarihinde Yalova Ford bayiinden aldığım Ford Puma aracımın arka kapısındaki lastik kısmında meydana gelen aşınma ile ilgili Ford Erdeğer servisine götürdüm. Orada yapılan inceleme Ford merkeziyle paylaşıldı. Kapi lastiklerinin bazı yerlerinde de sorun vardı. Ford genel merkezinde asil şikayet konusu ile ilgili kullanıcı hatası olduğu için değişim yapılmadı. Hasarlı bölge olan arka kapi on kapılar 15 kere açılıyorsa arka kapi ancak 5 kere bile açılmıyor. Sorunlu bolge kapi içinde herhangi bir sürtme çarpma olmasına imkan yok. Konunun tekrar değerlendirilmesi ve gereğinin yapılmasını rica ediyorum.

04 Nisan 2023 14:37 (Şikayetten 3 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü talep, öneri, şikayet ve memnuniyetinizi (444 FORD) 444 36 73 numaralı Ford Direkt hattımıza iletebilirsiniz. Saygılarımızla Ford Otomotiv San. A.Ş. Müşteri İlişkileri

10 Nisan 2023 11:58

Şikayetimle ilgili arayıp bilgi almak ilgilenmek zahmetinde bulunmayıp çağrı merkezine yönlendiren Ford temsilcisine teşekkür ederim. Ben bilmiyordum çünkü çağrı merkezini aramayi!

Eren
Eren

Benim aracımdada aynı sorun oldu. Nasıl değişiklik sağlayabiliriz?

Cemil
Cemil

Benimde arka 2 kapıda da bu lastik yerinden çıkıyor, nasıl sabitlenir, daha önce başına gelen var mı?

Nevzat
04 Eylül 2025 20:39