Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Ford Kamyon Bakımında Sürekli Sorunlar Ve Çözüm Eksikliği

01 Kasım 2024 23:38

2023 yılında Ford 2533 kamyon aldık. Kamyonu bakım dönemi geldiği için Balıkesir yetkili bayiine götürdük. Ancak bakım sonrası kamyon çekiş gücünde problem yaşamaya başladık. İlkten pompa dendi değişim yapıldı. Sorun devam etti. Sonrasında enjeksiyon dendi değişim yapıldı ancak sorun hala devam etti. En son aracın beyni değişecek dendi onu denediler şu an araç kontak çalıştıracak duruma geldi. Tüm bunlar daha 1 yıllık araçta yaşanırken çözüme ulaşan hiçbir şey yok. Aracımı bu hale getiren servis personeli bayi yetkilisi herkesten şikayetçiyim. Araç asla kabulümüz değil. Yeni araç istiyoruz. Yılların birikimi ayrı araç için girdiğimiz borç ayrı. İnsanlar için bazı problemlerin ne kadar büyük sorunları yol açacağını düşünemiyor olsanız da aylık 100 bin kredi ödemesi olan bu aracın 1 aydır serviste oyalanıyor olması kimin sorunu? Yerli diye güvenip alan bizim mi? Sattığı ürünün arkasında duramayan Ford un mu?

04 Kasım 2024 16:41 (Şikayetten 2 gün sonra)
04 Kasım 2024 16:45
24 Kasım 2024 21:37

Günlerdir cebelleşiyoruz araç hala düzelmedi. Rezil ettiniz

24 Kasım 2024 21:55

Her kurusu helal olan daha taksitleri olan bu aracı bize itelediğiniz için pişman olun!

24 Kasım 2024 22:07
Ford Kamyon Bakımında Sürekli Sorunlar Ve Çözüm Eksikliği

Ford trucks Pişmanlıktır! Bakım sonrası teslim aldığımız araç, alındığı günden beri arıza veriyor. Her seferinde oldu deyip teslim ediyorlar. Defa kez genel merkez i aradık asla çözüm yok asla bir yardım yok. Araç ağır ticari bir araç Ne ikameh araç için bir teklifte bulundular ne de aracın çalısöadığı günler için istediğimiz ücreti için tarafımıza ödeme yapılmadı. Ford ayıplı mal satırıyor. Ford trucks pişmanlıktır. Sakın yerli mal olduğuna güvenip paranızı heba etmeyin

Şahin sonuçtan hiç memnun değil

Ford Servisinde Şanzıman Sorunu Ve Garanti Kapsamı Dışında Kalma

01 Şubat 2024 21:07

Yeni Ford Tourneo Courier Frenlerinden Gelen Rahatsız Edici Ses Sorunu

Remzi
02 Temmuz 11:19
Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Alınan Ford Tourneo Courier'de Kronik Fren Sesi Ve Yetersiz Servis Deneyimi

Ramazan
30 Nisan 22:29