'0' Ford Focus İle Yaşadığım Mağduriyet

'0' Ford Focus İle Yaşadığım Mağduriyet
Ertan
28 Mayıs 2024 10:10

2023 yılı Mayıs ayında almış olduğum Ford Focus 1.0 Ecoboost aracımı periyodik bakım amacıyla 21.05.2024 tarihinde Tan Oto Ford Bayii'ne bıraktım. Daha önce yakıt alırken Pompanın yakıt dolumu esnasında mandalının her yarım litrede bir atmış olması münasebetiyle problemimi dile getirdim. 11 Bin kilometredeki sıfır aracımın bu denli sorun çıkarması canımı sıkıyordu doğrusu. 21.05.2024 tarihinde bırakmama müteakip 22.05.2024 akabinde değişecek parçasının gelmediğini defaatle dile getirdiler. Sırasıyla 24 ü, 27'sinde teslim edileceğini bildirdiler. Son söz verilen tarih olan 27.05.2024 te tekrar aranıp halihazirda parçanın gelmediğini ve hazır olunca teslim edeceklerini söylediler. Şimdi soruyorum;
1. Bu aracın kontrolleri yapılmadı mı 11 bin km de sorun çıkaracak derecede bir hata olsun.
2. Bu araç ne zaman teslim edilecek maddi ve manevi mağduriyetimi kim giderecek
3. Koca Ford a. Ş bir yakıt hortumu temin edemeyecek kadar aciz mi?
4. Bu süreç ve problem geriye kalan tüm araçlarda da bu şekilde mi işliyor?
Ayrıca son olarak 444 3 673 (Ford) iletisim hattına şikayetimi dun itibariyle bildirdim ve 20 saat olmasına rağmen geri dönüş yapmadılar. Bu platformda belirteceğim üzere Asliye Hukuk mahkemeleri ve Tüketici Hakem Heyeti başta olmak üzere sosyal medya aracılığıyla bu mağduriyetimi dile getireceğimi ve kamuoyu yapacağımı bildiriyorum. Sürekli sorun çıkarıp sanayi ile uğraşmamak için 0 aldığım Ford Focus aracım daha çok mağdur etti.

28 Mayıs 2024 10:29 (Şikayetten 19 dakika sonra)

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Süresinde Şanzıman Ve Yağ Kaçağına Yüksek Ücret Talebi

23 Eylül 2025 20:18
Mümin sonuçtan hiç memnun değil

Ford Focus'ta Tekrarlayan Vites Sorunları

Mümin
31 Mart 2025 12:44
Özkan sonucu yetersiz buldu

Özkan
26 Kasım 2024 18:44
Ford Servisinde Sürekli Sorunlar Ve Eksik Parçalar
Arda sonuçtan hiç memnun değil

Arda
22 Kasım 2023 15:44
Osman sonuçtan memnun

Osman
29 Mayıs 2024 13:27
"Ford bölge müdürlüğünden Kaan beye çok teşekkür ediyorum"