Hayrunnisa sonuçtan hiç memnun değil

05 Mart 2024 01:44

Yaklaşık bir ay önce Stay Perfect Concealer aldım, ambalajını dahi açmadım. Hem oksitlenme yapmış hem de anlamadığım bir şekilde azalmış durumda. Hassas ciltli bir insanım, duruma anlam veremedim. Flormar ürünlerini severek kullanıyordum, şu an endişeliyim. İlgilenirseniz sevinirim.

13 Mart 2024 16:39

Yaklaşık bir ay önce Stay Perfect Concealer aldım, ambalajını dahi açmadım. Hem oksitlenme yapmış hem de anlamadığım bir şekilde azalmış durumda. Hassas ciltli bir insanım, duruma anlam veremiyorum her gün dahada fazla oksitleniyor rengi değişiyor. Geçende yazdım aradılar adres dahi istemeden UPS Türkiye kapınızdan alacak deyip kapattılar durumu çözmediler

13 Mart 2024 16:38

Ek
05 Mart 2024 12:10 (Şikayetten 10 saat sonra)

Değerli Müşterimiz , Müşteri Hizmetleri departmanımız probleminizi en kısa sürede çözmek için çalışıyor. Bilgi sağlanıldı. Geri bildirimleriniz bizim için çok değerli. Teşekkür ederiz. Güzel günler dileriz Flormar Müşteri Hizmetleri Departmanı

10 Mart 2024 22:05

Aradınız kargocu evinizden alacak denildi ama adres bilgisi istenmedi ve bir daha ne arandı ne mesaj atıldı

Öznur

Flormar Ürünün Kısa Sürede Oksitlenmesi
Flormar Ürünün Kısa Sürede Oksitlenmesi

Öznur
25 Ağustos 2023 20:08
Flormar İncelemeye Giden Bozuk Ürünle İlgili Geri Dönüş Yapılmaması!
Flormar İncelemeye Giden Bozuk Ürünle İlgili Geri Dönüş Yapılmaması!

21 Eylül 2024 01:08
Flormar Stay Perfect Concealer Oksitlenmesi
Arman sonuçtan hiç memnun değil

Arman
27 Haziran 2023 14:52