Ersin sonuçtan hiç memnun değil

14 Şubat 2024 20:54

2403238441-1 Numaralı siparişi FLO mobil uygulaması üzerinden oluşturdum. Bugün kargoyu teslim aldığımda gelen ürün karşısında şok oldum. Tamamen umursamaz şekilde saçma sapan alakasız bir ürün gönderilmiş. Mağazaya gidip iade ettiğimde ikinci şoku yaşadım. 1000₺ indirimle aldığım 2 ürünün indirim dağılımını müşteri memnuniyetine tamamen aykırı şekilde dağıtıp 727.27₺ indirimi bu siparişe yansıtarak beni mağdur ettiniz. Bana iade olacak rakam olarak 1272.72₺ gözükmekte. Benim mağduriyetimi gidermek adına, ben aynı ürünü 1272.72₺'ye tekrar sipariş vermek istiyorum. Konu hakkında ivedilikle tarafıma dönüş rica ediyorum. Hatalı gelen ayakkabının görsellerini ekte tarafınıza iletiyorum. Hatalı gönderen depo görevlisine gerekli uyarıların yapılmasını hatırlatırım. FLO'ya yakışmayan saçma sapan şeyler. 1 ürünü kutuya koyup kargolamak ne kadar zor olabilir. Ayrıca çağrı merkezinde kesinlikle müşteri memnuniyetini sağlamak için çaba gösteren biri yok. FLO kendi parasıyla rezil olmak isteyenler için doğru adres. Görsellerde bana gelen ayakkabı 39 numara bayan ayakkabısı. Benim siparişim siyah renk 41 no erkek ayakkabısı. Gördüğü ürünün rengini ve numarasını doğru idrak edemeyen personelinizi depoda çalıştırmamanızı tavsiye ederim.

15 Şubat 2024 15:41 (Şikayetten 18 saat sonra)

Değerli Müşterimiz , Talebinizin en kısa sürede çözümlenmesi için tarafınıza dönüş yapacağız. Saygılarımızla FLO Müşteri Hizmetleri

16 Şubat 2024 08:57

Hiçbir şekilde tarafıma dönüş yapılmamıştır. Müşteri memnuniyetini hiç önemsemediğinizi böyle tecrübe etmek üzücü. Bu gelişmelerden sonra değil alışveriş yapmak dükkanlarının önünden geçenin aklı yok

22 Şubat 2024 16:49

Yanlış ürün göndererek gasp ettikleri indirim hakkımı hala tanımlamadılar.

Tımucın sonuçtan hiç memnun değil

Tımucın
16 Mayıs 2024 11:01
Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

14 Aralık 2023 20:56

20 Kasım 2023 13:21