Ahmet sonuçtan çok memnun

26 Ocak 2024 13:11

23 Ocak 2024 tarihinde FLO mobil uygulaması üzerinden FLO mağazasından sipariş ettiğim 1 adet 42 numara Adidas Ellipti Run M gri erkek koşu ayakkabısı 25 Ocak 2024 günü elime ulaştı. Kargo firmasından paketi alıp açtığımda, yollanan ürünün fotoğraflarda görüldüğü gibi sipariş ettiğim marka ve model olduğunu; ancak kullanılmış, yırtılmış, deforme olmuş ve alt tabanı kirli olduğunu fark ettim. Tekrar evime 15 km mesafedeki kargo firmasına giderek ürünü iade etmek zorunda kaldım ve bu durumdan dolayı maddi ve manevi olarak mağdur oldum. Ayrıca bugün kullanmam gereken ayakkabı da elime ulaşmadı. Sonuç olarak FLO gibi kurumsal bir mağaza tarafından yaşadığım bu durum beni çok şaşırttı. Mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

20 Şubat 2024 19:42

23 Ocak 2024 tarihinde FLO uygulamasından FLO mağazasından Adidas marka spor ayakkabı siparişi vermiştim. Urunu teslim aldığımda ürün en az bir yıl kullanılmış, yırtık ve pis olduğunu gördüm ve iade ettim. Ürün ücreti yapılan kontrolden Sonra FLO Plus hesabıma yüklendi. 13 Şubat 2024 tarihinde yine FLO uygulamasından FLO mağazasından 2 adet ayakkabı sipariş ettim. Ayakkabılar 19 Şubat 2024 günü elime ulaştı. Paketi açarak yaptığım kontrolde ayakkabılardan Reebok marka olanın sağ tekinin içinin fotoğraflarda da görüldüğü üzere çamur, lekeli, kullanılmış ve kirli olduğunu gördüm. Son bir aydan beri FLO mağazası ikidir bana kullanılmış yırtık eski ayakkabı yolluyor. Haliyle iade kargo vs mağdur ediyor. Ayrıca aynı durumun ikinci defa yaşanması da manidar. Ben bu durumdan dolayı FLO uygulaması ve FLO mağazasından şikayetçiyim. Mağduriyetimin en kısa zamanda giderilmesini istiyorum.

19 Şubat 2024 15:32

Ek
26 Ocak 2024 13:37 (Şikayetten 25 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz , Talebinizin en kısa sürede çözümlenmesi için tarafınıza dönüş yapacağız. Saygılarımızla FLO Müşteri Hizmetleri

Ahmet
31 Ocak 2024 15:37

Yazmış olduğum şikayetime istinaden FLO müşteri hizmetleri tarafından arandım. Ürünün iade işlemi tamamlandıktan sonra ücret iadesini müteakip mağduriyetimin giderileceği belirttiler. Ücret iade edildi ancak kargo ücreti iade edilmedi. Müşteri temsilcisini aradım. Bana iade ettiğim ürün muadili bir ürün almam durumunda faydalanmış olduğum 110 TL indirimi tekrar tanımlayacaklarını söylediler. Bende kalsın istemiyorum dedim. Sonuç olarak kesinlikle mağduriyetim giderilmedi. Dalga geçer gibi ayıplı kullanılmış yırtık ayakkabıya yaptıkları indirimi tanımlayabileceklerini söylediler. Kargo ücretini alabilmek içinde hala uğraşıyorum. Dahada FLO dan ne ayakkabı alırım ne de çevremdeki insanların almasına müsaade ederim

Ahmet
19 Şubat 2024 15:25

23 Ocak 2024 tarihinde FLO uygulamasından FLO mağazasından Adidas marka spor ayakkabı siparişi vermiştim. Urunu teslim aldığımda ürün en az bir yıl kullanılmış, yırtık ve pis olduğunu gördüm ve iade ettim. Ürün ücreti yapılan kontrolden Sonra FLO Plus hesabıma yüklendi. 13 Şubat 2024 tarihinde yine FLO uygulamasından FLO mağazasından 2 adet ayakkabı sipariş ettim. Ayakkabılar 19 Şubat 2024 günü elime ulaştı. Paketi açarak yaptığım kontrolde ayakkabılardan Reebok marka olanın sağ tekinin içinin fotoğraflarda da görüldüğü üzere çamur, lekeli, kullanılmış ve kirli olduğunu gördüm. Son bir aydan beri FLO mağazası ikidir bana kullanılmış yırtık eski ayakkabı yolluyor. Haliyle iade kargo vs mağdur ediyor. Ayrıca aynı durumun ikinci defa yasanmasida manidar. Ben bu durumdan dolayı FLO uygulaması ve FLO mağazasından şikayetçiyim. Mağduriyetimin en kısa zamanda giderilmesini istiyorum.

Yusuf sonuçtan çok memnun

02 Ağustos 2024 17:08
"Bu kadar kısa sürede yardımcı oldukları için teşekkür ederim."
FLO Ayakkabı Yırtık Ve Yara Yapan Ayakkabımın Değişmemesi Geri Gönderilmesi
Emral sonuçtan hiç memnun değil

29 Kasım 2024 21:02
Kusurlu Ayakkabı Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

20 Kasım 2024 11:00
FLO'dan Sipariş Verdim, İade Talebiyle Karşılaştım!
FLO'dan Sipariş Verdim, İade Talebiyle Karşılaştım!
Vildan sonuçtan hiç memnun değil

14 Temmuz 2024 22:57

23 Aralık 2024 12:20