You can visit
to view global content, read reviews, and file complaints.

File Market
Marka Profili
File Market Boşnak Böreği
Şikayet4
File Market Dondurulmuş Ürün İçinden Saç Teli Çıkması.
File Market Tuzla aydınlı şubesinden dondurulmuş ar Boşnak kol böreği (armebi gıda) içinden saç teli çıktı. Çocuğum son anda fark etti. Gıda konusunda gereken temizlik hijyen gösterilmemiş sanırım File Market tedarikçilerinizi iyi denetleyin lütfen. Hastanelik olduktan sonra bir anlamı yok özürün, k...
File Market Böreğin İçerisinden Kıl Çıktı
File Market'lerinden 09.04.2021 'de Harras Boşnak böreği aldım. Böreğin üzerinden kocaman beyaz bir kıl çıktı. Hayatımda ilk kez böyle bir şey gördüm. File sevdiğim ve kalitesine güvendiğim bir marketti. Bu ürün hangi şartlarda üretiliyor ki içinden kıl çıkabiliyor?
File Market Harras Kıymalı Boşnak Böreği
File Market Ispartakule’den aldığım kıymalı Boşnak böreğini bu sabah pişirdim. Kıyma ekşimiş, dikkat mi etmedim SKT’sine diye düşünerek, paketi kontrol ettim. SKT’nin bitmesine 3,5 ay var. Yazık verdiğim paraya, iyi ki bir misafir falan geldiğinde açmamışım
File Market Harras Boşnak Böreği
Bugün Büyükçekmece File Market'ten patatesli Boşnak böreği aldım. Son kullanma tarihi 30.12.20 olmasına rağmen patates ekşimişti. Bu File Market ile yaşadığım ilk sıkıntı değil. Ucuz da değil maalesef 20,90₺. Maalesef ki uzun zamandır bayat yiyecekler geliyor. Gereğinin yapılmasını arz ederim.