Alim sonuçtan hiç memnun değil

Vekaletname İle Banka İşlemlerinde Yaşanan Zorluklar

24 Aralık 2024 19:16

Merhabalar,

Tutuklu bir yakınım için noter aracılığı ile banka vekaletnamesi ile kişinin vekili tayin edildim. Tutuklunun bankanızda bulunan hesaplarına erişim için bankanızın müşteri hizmetlerini aradığımda i***@fibabanka.com.tr mail adresine durumu vekaletname belgesiyle birlikte iletişim numaramı yazarak göndermemi istediler. Maili gönderdim, ardından müşteri hizmetleri beni aradı ancak hesabın bağlı olduğu şubeye yönlendirildim. Şube ise vekaletnamede tüm detaylar olmasına rağmen fon hesabına erişim sağlayabilmem için mobil uygulama üzerinden işlem yapılabileceği ve bunun için de kendilerinin değil müşteri hizmetlerinin yardımcı olacağını belirttiler. En sonunda çözüm olmadığından dolayı 4 ay kadar zaman geçtikten sonra tekrar şubeyi aradım. Yine aynı, ilgili vekalette tüm hesaplara, fonlara şifre oluşturma işlemlerine vs. işlem yapabilme yetkisi olmasına rağmen illaki o fonun adına başka bir vekalet almam söyleniyor. Başka bankalarda aynı vekaletname ile tüm işlemleri yapabilirken Fibabank'ın bu tutumu açıkça fondaki paranın çekilmemesi içindir. Konu hakkında geri dönüş ve desteğinizi bekliyorum.

24 Aralık 2024 19:27 (Şikayetten 10 dakika sonra)

Merhaba Sayın Alim U. , yaşamış olduğunuz durumdan dolayı üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Şikayetiniz ilgili birimlerimizle paylaşılmış olup en hızlı şekilde değerlendirecek ve sizinle iletişime geçilecektir. Mutlu günler dileriz.

Alim
26 Aralık 2024 20:33

Merhaba, birimlerimiz sabah 9:10'da ben toplantıdayken aradılar. Ne yazık ki açamadım. Sonrasında bir geri dönüş olmadı.

04 Eylül 2024 15:31

Hesap Kilitlendi, Şifre Almak İçin Şubeye Gitmek Zorunda Kaldım